Iată cum ar putea arăta succesorul lui Sony Xperia XA; vedem o randare neoficială a handset-ului

1.221 ori
<b>Iată cum ar putea arăta succesorul lui Sony Xperia XA; vedem o randare neoficială a handset-ului</b>Cu doar câteva momente în urmă am aflat că Sony pregătește un eveniment de presă pentru CES 2017, conferință programată pentru data de 4 ianuarie. Unul dintre telefoanele ce ar putea debuta aici este și succesorul lui Sony Xperia XA, un telefon pe care

Am aflat cu doar câteva momente în urmă despre faptul că japonezii de la Sony pregătesc o conferință de presă pentru data de 4 ianuarie ce va avea loc în cadrul târgului de tehnologie CES2017. Aici am putea vedea printre altele și misterioasele smartphone-uri Xperia G3112 și Xperia G3121, modele care s-ar putea dovedi a fi variantele single și dual-SIM ale unui succesor pentru nimeni altul decât Xperia XA.

Bănuim acest lucru tocmai pentru că tot astăzi pe web și-a făcut apariția și o primă randare pentru acest Xperia XA (2017) dacă îi putem spune așa, imagine neoficială care ne oferă o privire asupra design-ului pe care telefonul l-ar putea adopta. Nu putem să nu remarcăm faptul că acest model ne amintește de flagship-ul Xperia XZ.

Avem în continuare un jack audio 3.5 mm pentru căști, butoane de volum și power plasate în lateral dreapta și tot aici și butonul de captură foto. Panoul frontal este acoperit de un strat de sticlă 2.5D și vedem aici și ceea ce pare a fi un setup de difuzoare stereo. De asemenea, sunt mari șanse ca marginile din jurul ecranului să fie la fel de înguste precum cele de pe actualul model Xperia XA.

Rămâne de văzut ce alte informații mai ies la iveală în perioada următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×