Avem primul preț pentru Sony Xperia XZ Premium în Europa; listat pe Amazon UK la precomandă pentru aproximativ 3.400 lei!

5.288 ori
<b>Avem primul preț pentru Sony Xperia XZ Premium în Europa; listat pe Amazon UK la precomandă pentru aproximativ 3.400 lei!</b>Vedeta târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 a fost Sony Xperia XZ Premium, un smartphone echipat cu display 4K Ultra HD și cu o cameră foto capabilă de captură video la un uriaș frame-rate de 960fps. Acesta dispozitiv a fost premiat drept

Printre telefoanele apreciate de la MWC 2017 l-am avut și pe Sony Xperia XZ Premium, un smartphone ce vine cu un arătos display cu rezoluție 4K Ultra HD și cu o cameră foto capabilă de captură video la un inedit frame-rate de 960fps. Produsul de față a fost desemnat cel mai bun nou smartphone de la târgul spaniol și astăzi avem ocazia să aflăm și primul preț de comercializare pe plan european.

Sony Xperia XZ Premium

Smartphone-ul a fost listat la precomandă pentru puțin timp pe Amazon UK la prețul de 649 lire cu mențiunea că livrările vor începe abia din data de 1 iunie. Acum pagina asociată produsului ne informează că telefonul nu mai este disponibil la precomandă, fiind eliminat totodată și prețul de comercializare.

Cât despre lansarea târzie, aceasta are de-a face cu producția înceată a procesorului Qualcomm Snapdragon 835 ce urmează a fi oferit la bordul lui Xperia XZ Premium, chip care va ajunge mai devreme pe noile flagship-uri S8 și S8+. Pe XZ Premium mai regăsim 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, difuzoare stereo, port USB Type-C și o baterie nu tocmai impresionantă de doar 3230 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×