Avem primul preț pentru Sony Xperia XZ Premium în Europa; listat pe Amazon UK la precomandă pentru aproximativ 3.400 lei!

Autor:  | Publicat în:  Sony 5.228 ori
<b>Avem primul preț pentru Sony Xperia XZ Premium în Europa; listat pe Amazon UK la precomandă pentru aproximativ 3.400 lei!</b>Vedeta târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 a fost Sony Xperia XZ Premium, un smartphone echipat cu display 4K Ultra HD și cu o cameră foto capabilă de captură video la un uriaș frame-rate de 960fps. Acesta dispozitiv a fost premiat drept

Printre telefoanele apreciate de la MWC 2017 l-am avut și pe Sony Xperia XZ Premium, un smartphone ce vine cu un arătos display cu rezoluție 4K Ultra HD și cu o cameră foto capabilă de captură video la un inedit frame-rate de 960fps. Produsul de față a fost desemnat cel mai bun nou smartphone de la târgul spaniol și astăzi avem ocazia să aflăm și primul preț de comercializare pe plan european.

Sony Xperia XZ Premium

Smartphone-ul a fost listat la precomandă pentru puțin timp pe Amazon UK la prețul de 649 lire cu mențiunea că livrările vor începe abia din data de 1 iunie. Acum pagina asociată produsului ne informează că telefonul nu mai este disponibil la precomandă, fiind eliminat totodată și prețul de comercializare.

Cât despre lansarea târzie, aceasta are de-a face cu producția înceată a procesorului Qualcomm Snapdragon 835 ce urmează a fi oferit la bordul lui Xperia XZ Premium, chip care va ajunge mai devreme pe noile flagship-uri S8 și S8+. Pe XZ Premium mai regăsim 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, difuzoare stereo, port USB Type-C și o baterie nu tocmai impresionantă de doar 3230 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×