Lenovo K6: Design familiar, comoditate sporită

1.473 ori
<b>Lenovo K6: Design familiar, comoditate sporită</b>Lenovo K6 nu vine cu design fistichiu, fără muchii vizibile sau cu sticlă curbată inedit. La 200 de euro nu avem nici pretenţii de genul. Adopta un design foarte familiar, mai ales că e leit cu cel de pe UMi Touch şi cu multe modele Meizu M.

Lenovo K6 nu vine cu design fistichiu, fără muchii vizibile sau cu sticlă curbată inedit. La 200 de euro nu avem nici pretenţii de genul. Adoptă un design foarte familiar, mai ales că e leit cu cel de pe UMi Touch şi cu multe modele Meizu M.

Asta înseamnă că primim un corp metalic unibody, cu spate rotunjit şi cu o construcţie solidă. E un telefon foarte comod în mâna utilizatorului, cu proporţii excelente şi cu utilizare fără probleme cu o singură mână. De remarcat aspectul inedit al porturilor plasate sus pe Lenovo K6, în condiţiile în care foarte multe telefoane moderne au porturi jos.

Lenovo K6 măsoară 8.2 mm, cântăreşte 140 grame, deci e cu 0.3 mm mai subţire decât Xiaomi Redmi 3S şi cu 4 grame mai uşor. E şi cu 1.3 mm mai gros decât OnePlus X şi cu 2 grame mai greu, deci in zona diagonalelor de 5 inch nu e nici prea masiv, nici silfid. Butoanele fizice sunt comode, iar per total deşi designul nu revoluţionează, confortul la utilizare e un aspect pe care îl bifează acest handset cu brio.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×