iPhone 7 Plus: Design cu modificări mici dar importante, format neschimbat

1.922 ori
<b>iPhone 7 Plus: Design cu modificări mici dar importante, format neschimbat</b>Aş vrea să vă zic că iPhone 7 Plus are un design revoluţionar, dar aş păcăli realitatea. E de fapt acelaşi format pe care îl tot vedem de la iPhone 6 încoace, cu câteva mici chichiţe, astfel încât Apple să intre în rândul lumii.

Aş vrea să vă zic că iPhone 7 Plus are un design revoluţionar, dar aş păcăli realitatea. E de fapt acelaşi format pe care îl tot vedem de la iPhone 6 încoace, cu câteva mici chichiţe, astfel încât Apple să intre în rândul lumii. Telefonul e acum rezistent la apă şi praf, nu mai are jack audio, are decupajele antenelor reduse şi butonul Home nu mai este mecanic, ci tactil.

Corpul rămâne de tip unibody şi metalic, doar că varianta Jet Black pe care o testăm noi nu da senzaţia de metal, ci mai degrabă de plastic, sticlă sau ceramică. E foarte glossy spatele acestui model, alunecos şi se zgârie uşor, din păcate. Asta nu îl face mai puţin elegant! Aspectul acesta de limuzină lucioasă îl prinde pe iPhone 7-le cel mare, deşi parcă e păcat să ascunzi această carcasă arătoasă în spatele unei huse, necesară dacă nu vrei zgârieturi.

E un telefon alunecos, mult mai masiv decât alte modele cu diagonală de 5.5 inch şi greu la 188 grame. E drept că e mai uşor decât iPhone 6S Plus (192 grame), iar el păstrează aceeaşi talie, de 7.3 mm. Camera duală iese în relief puţin, destul cât să facă telefonul să "agaţe" pe o față de masă sau o masă din sticlă. Butoanele au feedback bun, iar utilizarea cu o singură mână e problematică, dacă luăm în calcul formatul alungit.

Eleganța cu sacrificii parcă nu mai merită în ziua de azi, iar iPhone 7 Plus nu reuşeşte să ne facă să ne clătim ochii. Poate la anul...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×