Motorola Moto Z: Design ultra-subţire, construcţie impecabilă

2.771 ori
<b>Motorola Moto Z: Design ultra-subţire, construcţie impecabilă</b>Se puteau găsi o mie de glume despre Moto Z dacă avea un design neinspirat, inclusiv să zicem că provoacă un "Zzzzzz" de somn dacă nu arată bine. Din fericire nu e cazul de aşa ceva şi Motorola dovedeşte că îşi păstrează blazonul de companie care a..

Se puteau găsi o mie de glume despre Moto Z dacă avea un design neinspirat, inclusiv să zicem că provoacă un "Zzzzzz" de somn dacă nu arată bine. Din fericire nu e cazul de aşa ceva şi Motorola dovedeşte că îşi păstrează blazonul de companie care a inventat telefonul mobil totuşi. Ei au reuşit în anul 2016 să ofere tehnologie de vârf pe un terminal cu o talie de doar 5.2 mm, sub tutelajul şi cu finanţarea Lenovo.

Rezultatul e fantastic ca dimensiuni, un smartphone cu ecran de 5.5 inch şi cântărind doar 136 de grame, ceea ce e cu adevărat uimitor. La aşa o diagonală ne-am obişnuit să vedem şi telefoane de 160 sau 170 de grame, deci ce avem aici e cu adevărat impresionant. Fabricat din aluminiu şi oţel inoxidabil, Motorola Moto Z e construit foarte solid şi deşi camera iese în relief mult, asta se rezolvă cu un Style Shell aplicat în spate.

Singurul aspect care strică atractivitatea acestui model ar fi scannerul de amprente frontal, pe care l-am găsit inestetic şi pe Moto G4 Plus de altfel. În spate se află două ferestre din sticlă ce permit realizarea unei conectivităţi fără picaje sau Antennagate-uri, iar tot spatele are şi tendinţa de a se murdări uşor şi a atrage amprente.

În plus, handsetul e puţin alunecos, dar problema cu amprentele şi alunecarea dispare odată cu ataşarea capacului spate oferit la pachet. De remarcat şi că deşi e zvelt, Moto Z e totuşi un phablet, un telefon lung şi lat, nu chiar uşor de folosit cu o singură mână. Are butoane comode lateral, dar sunt cam uşor de încurcat între ele, mai ales cel volum jos cu Power.

În față avem un panou din sticlă uşor curbat pe margini şi la pachet cu telefonul vine şi o husă bumper cu protecţie pentru muchii. Acest smartphone e o realizare tehnologică, o realizare şi la capitolul design şi o evoluţie binevenită pe piaţa oarecum stagnantă a ultimilor ani, în care inovaţia se rezumă la a curba sticla şi atât.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×