Motorola Moto G4: Design robust, menit pentru buzunar

1.264 ori
<b>Motorola Moto G4: Design robust, menit pentru buzunar</b>Moştenirea precedentelor modele Motorola nu a dispărut odată cu preluarea Moto de către Lenovo, astfel că faptul că Moto G4 aduce cu un Nexus 6 mai mic nu ar trebui să ne mire. Terminalul sta excelent în mână şi conform Moto e menit să stea perfect în..

Moştenirea precedentelor modele Motorola nu a dispărut odată cu preluarea Moto de către Lenovo, astfel că faptul că Moto G4 aduce cu un Nexus 6 mai mic nu ar trebui să ne mire. Terminalul stă excelent în mână şi conform Moto e menit să stea perfect în buzunar. Vine cu un design robust, aderență bună şi un capac spate înlăturabil, din plastic.

E un telefon mare totuşi, nu chiar uşor de manevrat prin prisma lungimii şi lăţimii sale. Butoanele sunt comode, iar muchiile rotunjite sunt un avantaj la manevrare. Sub capacul din spate se află o baterie ce nu se poate înlătura, două slot-uri SIM şi unul microSD. Construcţia e solidă, iar zona frontală tinde să cam atragă praful şi grăsimea de pe degete.

Moto G4 măsoară 9.8 mm în grosime, puţin cam gros pentru standardele anului 2016, ce e drept. Greutatea este de 155 grame şi e un device bine echilibrat, totuşi. În afară avem şi programul Moto Maker pentru a personaliza lookul handset-ului. De remarcat şi rezistenţa la stropire a lui Moto G4. Rămâne un telefon solid şi comod, dar destul de arătos.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×