Smartphone-urile Lenovo Moto E3, G4 Plus și G4 Play sunt disponibile de astăzi pe cale oficială în România; iată prețurile!

1.901 ori
<b>Smartphone-urile Lenovo Moto E3, G4 Plus și G4 Play sunt disponibile de astăzi pe cale oficială în România; iată prețurile!</b>Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi faptul că smartphone-urile Lenovo Moto E3, Moto G4 Plus și Moto G4 Play sunt disponibile de acum pe cale oficială în România. Prețurile variază în funcție de dotările pe care aceste modele ni le oferă

Un comunicat de presă proaspăt ajuns în inbox-ul nostru ne dezvăluie astăzi faptul că Lenovo aduce pe cale oficială în țară noile smartphone-uri Moto E3, Moto G4 Play și Moto G4 Plus. Aceste terminale rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și ele sunt destinate acelor consumatori care caută o experiență de utilizare familiară și de calitate, similară unui dispozitiv premium, unul la un preț mai bun.

Moto G4 Plus

Moto E3 este cel mai accesibil model de aici, produs ce vine cu un ecran HD de 5 inch, cu procesor quad-core de 1 GHz și cu 8 GB spațiu intern de stocare. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2800 mAh. În oferta Digi Mobil, telefonul costă 549 lei și poate fi achiziționat printr-un sistem de rate.

 Moto E3Moto G4 PlayMoto G4 Plus
Cel  1.199 lei
Digi Mobil549 lei  
eMAG 799 lei1.199 lei
evoMAG  1.375 lei
MarketOnline  1.199 lei

În categoria phablet îl avem pe Moto G4 Plus care oferă un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, o cameră foto principală de 16 megapixeli însoțită de telemetru laser și o baterie de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă TurboPower. Avem și scanner de amprente aici, și 2 GB memorie RAM. Există și Moto G4 Play pe listă, telefon cu display HD de 5 inch, procesor quad-core și cameră foto de 8 megapixeli. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×