LeTV 1S: Conectivitate USB Type-C şi infraroşu cu thumbs up, convorbiri cu thumbs down

1.242 ori
<b>LeTV 1S: Conectivitate USB Type-C şi infraroşu cu thumbs up, convorbiri cu thumbs down</b>LeTV 1S este un telefon înainte de a fi un smartphone şi este o unealtă de apelare telefonică înainte de a fi un tool de Facebook şi gaming. De aceea luăm conectivitatea sa cât se poate de în serios. Avem de-a face cu un smartphone dual SIM aici

LeTV 1S este un telefon înainte de a fi un smartphone şi este o unealtă de apelare telefonică înainte de a fi un tool de Facebook şi gaming. De aceea luăm conectivitatea sa cât se poate de în serios. Avem de-a face cu un smartphone dual SIM aici, un model cu un slot nano SIM şi unul micro SIM, ambele capabile de conectivitate LTE.

USB Type-C

Primim şi Bluetooth 4.1, GPS, Glonass WiFi 802.11 b/g/n/ac, USB Type-C şi chiar şi infraroşu, astfel că telefonul poate fi folosit foarte uşor ca o telecomandă TV. Apelurile au sunet destul de clar, avem parte şi de un microfon rezonabil, dar volumul putea fi clar mai ridicat. Am făcut şi un test de viteză şi că de obicei simt nevoia să precizez că am folosit aici routerul meu Telekom cu abonament de 100 Mbps la pachet.

Am atins 24 Mbps la download şi 20 Mbps, un rezultat neimpresionant, faţă de alte modele de telefoane, ce sar cu câţiva Mbps peste aceste valori.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×