LG G5: Conectivitate de flagship, infraroşu inclus

1.160 ori
<b>LG G5: Conectivitate de flagship, infraroşu inclus</b>LG G5 pare o jucărie cu camera duala, mai ales că i se pot ataşa tot felul de extra accesorii care să îi amplifice funcţionalitatea, dar rămâne în cele din urmă un telefon mobil. Ca atare vine cu suport 4G LTE de Categorii 12/13 mulţumită modemului..

LG G5 pare o jucărie cu cameră duală, mai ales că i se pot ataşa tot felul de extra accesorii care să îi amplifice funcţionalitatea, dar rămâne în cele din urmă un telefon mobil. Ca atare vine cu suport 4G LTE de Categorii 12/13 mulţumită modemului sau Qualcomm.

Primim un slot nano SIM, şi suport WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2X2 MIMO, deci nimic de obiectat aici. Există şi suport Bluetooth 4.2, NFC, GPS, Glonass şi DLNA, dar şi un port USB Type-C. În zona superioară a handset-ului găsim şi un emiţător infraroşu, care transformă G5 în telecomandă pentru televizor, set top box şi Blu-ray player. O funcţie la care alţi producători mari au cam renunţat în ultimii ani.

Conectivitate LG G5, USB Type-C

Apelurile au volum ridicat, sunet clar şi microfonul îşi face treaba bine, deşi tare îmi e teamă că circuitele i se vor slăbi dacă tot detaşăm zona modulară. Am remarcat şi că uneori se pierde semnalul destul de uşor la acest model. În dialer avem funcţia Speed Dial şi Q Slide, care micşorează dialerul, astfel încât să puteţi face şi alte activităţi.

Speedtest LG G5

La testul de viteză am atins via router UPC cu abonament de 500 Mbps valorile de 120 Mbps la download şi 24 Mbps la upload în Timişoara. Via Vodafone 4G LTE , aproape de o antenă am ajuns la 36 Mbps la download şi 11 Mbps la upload. Se putea mai bine, dar nu e vina telefonului, credem.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×