QuickMobile vine cu reduceri de 10% pentru smartphone-urile Samsung; ofertă valabilă în perioada 18 - 24 ianuarie

1.143 ori
<b>QuickMobile vine cu reduceri de 10% pentru smartphone-urile Samsung; ofertă valabilă în perioada 18 - 24 ianuarie</b>Iată-ne &icirc;n a 3-a săptăm&acirc;nă din Ianuarie, perioadă &icirc;n care QuickMobile ne oferă reduceri de 10% pentru smartphone-urile Samsung, dar și 30% discount pentru accesoriile compatibile. Astfel, &icirc;n perioada 18 - 24 ianuarie putem...

Iată-ne în a 3-a săptămână din Ianuarie, perioadă în care QuickMobile ne oferă reduceri de 10% pentru smartphone-urile Samsung, dar și 30% discount pentru accesoriile compatibile. Astfel, în perioada 18 - 24 ianuarie putem achiziționa device-ul mult-dorit la un preț cu mult mai atractiv decât în mod normal.

Printre telefoanele cu preț redus se află în primul rând modelul Galaxy S6 Edge Plus în versiunea cu 32 GB memorie internă. Acest terminal vine cu 4 GB memorie RAM, procesor octa-core Exynos 7420, cameră foto de 16 megapixeli, și cu un scanner de amprente amplasat frontal. Îl puteți comanda pentru suma de 2.961 lei în perioada mai sus menționată (preț vechi - 3.290 lei).

QuickMobile vine cu reduceri de 10% pentru smartphone-urile Samsung; ofertă valabilă în perioada 18 - 24 ianuarie

Dacă doriți un model ceva mai compact, atunci puteți opta pentru Samsung Galaxy S6, telefon ce vine cu display Quad HD de 5.1 inch, procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și cu un senzor foto principal de 16 megapixeli ce promite fotografii de excepție. Acesta din urmă poate fi achiziționat pentru 2.204 lei (preț vechi 2.449 lei).

Și ceasul inteligent Samsung Gear S2 Sport beneficiază de o reducere de 140 lei, noul preț fiind acum de 1.259 lei. În cazul său primim un display circular, sistemul de operare Tizen OS și o interfață mult mai prietenoasă prin care se poate interacționa folosind inelul rotativ plasat pe cadranul ceasului.

Toate aceste produse, dar și alte modele marca Samsung pot fi regăsite pe site-ul QuickMobile.ro până pe data de 24 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×