Motorola Moto G6 hands-on: linia mediană între confort şi "factorul X" (Video)

1.446 ori
<b>Motorola Moto G6 hands-on: linia mediană între confort şi "factorul X" (Video)</b>Din partea celor de la Motorola a sosit un trio de noi terminale în ultima vreme, acesta fiind lansat chiar ieri pe data de 29 mai și în cadrul unui eveniment local din București. Aruncăm acum o privire asupra variantei standard Motorola Moto G6

Dacă telefoanele midrange Samsung împrumută atribute de la flagship-urile de anul trecut, la Motorola telefoanele midrange din 2018 împrumută una alta (confortul, combo de sticlă și metal) de la Moto X4, midranger high end de anul trecut. Se observă asta de la prima privire asupra lui Motorola Moto G6, proaspăt lansat în România. Aflaţi primele mele impresii despre smartphone mai jos.

Moto G6

La dimensiuni vedem ceva familiaritate, cu un ecran de 5.7 inch similar ca diagonală cu cel de la Moto G6 Play. Creşte totuşi rezoluţia la Full HD+, dar capacitatea bateriei scade de la 4000 mAh la 3000 mAh. Se plusează la cameră, cu două camere în spate, de 12 MP + 5 MP şi avem grosul opţiunilor de la Moto X4. Mă refer la acel "Punct de culoare", cu care extragem doar o culoare dintr-un cadru şi lăsam restul alb-negru.

Moto G6

Mi s-a părut că acest smartphone arată premium comparativ cu modelele Moto G4 şi Moto G5, atât de premium încât dacă ar face compromisuri de specs lumea ar putea să le treacă cu vederea, totul pentru un design mai frumos. Din fericire specificaţiile sunt OK la 249 de euro: 3 GB RAM, 32 GB stocare, cameră duală, ecran Full HD de 5.7 inch. Aş strâmba din nas la Snapdragon 450, dar e un salt de la Snapdragon 430 de la Moto G6 Play şi în seria S4xx e cel mai bun.

Pentru selfie avem o cameră de 8 MP cu blitz LED, ca toată gama Moto G6 de altfel. Acolo unde Moto G6 Play avea port microUSB, primim USB Type-C aici, iar talia este de doar 8.3 mm. E mai subţire decât Galaxy S9, apropo. Spatele din sticlă prinde nişte "ape" drăguţe, nu concentric ca la ZenFone, dar nici orbitor ca HTC U-urile. Încărcarea rapidă, captura Bokeh sunt la posturi şi avem un Android 8.0 Oreo pe curat aici, cu promisiune de Android P, ceva automatizare şi gesturi speciale în zona Moto.

Am uitat să precizez că aveţi parte şi de acustică Dolby pe toate cele 3 modele Moto G6, inclusiv pe acesta, iar difuzorul pare destul de puternic. Asta în condiţiile în care până şi Moto E-urile au stat bine la acustică anul trecut, deci avem ceva pretenţii. Produsul ar trebui să fie în magazine deja, la suma de 999 lei şi vine şi review curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×