Google Pixel 3 XL primeşte o randare convingătoare de la un reputat designer; Are breton!

1.212 ori
<b>Google Pixel 3 XL primeşte o randare convingătoare de la un reputat designer; Are breton!</b>La doar câteva zile distanță de la apariția acelor protecții de ecran pentru Google Pixel 3 XL ce indicau posibilitatea ca telefonul să adopte un ecran cu decupaj, iată că vedem și randări din partea unui designer priceput ce preia această informație

Google Pixel 3 şi Google Pixel 3 XL au tot scăpat în ultimele zile, sub formă de schiţe, template-uri sau panouri de ecran. Toate acestea au fost preluate de către designerul Jonas Daehnert, care a creat randările de mai jos. Şi arată al naibii de convingător.

Google Pixel 3 XL Concept

Jonas Daehnert, cunoscut şi ca Phone Designer este un designer de 31 de ani din Germania, devenit cunoscut pentru concepte fantastice de Surface Phone, dar şi Lumia-uri convingătoare. În lipsa de muze din zona Windows Phone, tânărul s-a refugiat în universul Android. Aşa a luat naştere conceptul de aici. Zona frontală este total bazată pe scăpările de panou din ultimele zile, aşa că spatele e practic "licenţa poetică" şi contribuţia reală a designerului.

Google Pixel 3 XL Concept

Terminalul pare cam butucănos, are un breton în zona superioară şi afişează un item de la care se face swipe în sus (gesturi scăpate recent în Android P). A se remarca şi decupajul de jos, care ar putea fi asociat unui difuzor frontal. Cumva pe acest colorit terminalul mă duce cu gândul la Nexus 6P sau Nexus 6. Camera duală din spate ar fi similară cu cea de pe iPhone X, dacă nu ar fi aşa discretă şi neieşită în relief.

Are şi blitzul sub senzori şi nu între ei. E inedită şi textura, pentru ca terminalul pare să aibă un corp din plastic şi sticlă, iar rama nu pare să fie metalică. Sau poate e metal acoperit cu plastic... Am putea specula până mâine legat de acest design, dar la final e doar un concept şi nu avem nici o garanţie de autenticitate. Ce aş schimba eu? Textura de plastic, grosimea şi "buza" de sub ecran. Spatele nu arată chiar rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×