Motorola Moto M la doar ~690 lei cu TVA inclus în varianta cu 4 GB RAM! Îl găsiți în oferta Lightinthebox

2.668 ori
<b>Motorola Moto M la doar ~690 lei cu TVA inclus în varianta cu 4 GB RAM! Îl găsiți în oferta Lightinthebox</b>Din partea celor de la Light in the Box avem astăzi o nouă ofertă specială, una destinată smartphone-ului Motorola Moto M ce se vinde acum pentru suma de doar 148.19 dolari. Odată ce adăugați și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit

În acest weekend retailerul chinez Light in the box a avut o reducere foarte atractivă pentru smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3 și promoțiile continuă spre bucuria publicului. Astăzi de exemplu avem drept recomandare telefonul Motorola Moto M, cel pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo chiar în această primăvară, atunci când dezvăluiam capitolele la care ne-a impresionat plăcut.

Motorola Moto M

Printre acestea se numărau construcția solidă, volumul foarte ridicat, dar și selfie-urile de calitate. Nu s-a prezentat deloc rău nici ecranul și un plus serios a fost interfața și OS-ul curat lipsit de lag. E drept că nu este un smartphone perfect după cum puteți descoperi în recenzia noastră, dar la prețul practicat în acest moment reprezintă o opțiune bună de luat în seamă.

Dacă nu mai țineți minte dotările sale, vă reamintim că telefonul vine echipat cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core de 2.2 GHz și 4 GB RAM + 32 GB de stocare flash pe varianta de față. Are o baterie de 3050 mAh la interior, o cameră selfie de 8 megapixeli și în spate un senzor de 16 megapixeli ce poate filma la rezoluție FHD.

Moto M mai vine cu jack audio, port USB Type-C și cu un scanner de amprente în spate. Pentru că a venit vorba de preț, aflați că retailerul chinez Light in the box vinde acest telefon la prețul de 148.19 dolari pe argintiu, sumă la care adăugăm și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit odată cu sosirea coletului în țară. Se ajunge la un total de 176.34 dolari ~ adică undeva la 690 lei, ceea ce nu sună deloc rău.

Dacă telefonul v-a atras atenția îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×