Xiaomi Mi 6 şi Xiaomi Mi Max 2 încep să primească actualizarea la MIUI 9, versiunea stabilă

1.670 ori
<b>Xiaomi Mi 6 şi Xiaomi Mi Max 2 încep să primească actualizarea la MIUI 9, versiunea stabilă</b>Chiar de curând v-am informat despre faptul că smartphone-urile Xiaomi sunt pe cale să primească variantă stabilă a ROM-ului MIUI 9 global până la final de octombrie, lucru ce se și întâmplă. Astfel, modele precum Xiaomi Mi 6 și Xiaomi Mi Max 2

Vă informam cu câteva zile în urmă că ROM-ul MIUI 9 în versiunea stabilă ar urma să sosească pe terminalele compatibile până la final de lună octombrie şi iată că acest lucru se întâmplă chiar azi. Astfel, Xiaomi Mi 6 şi Xiaomi Mi Max 2 au început să primească actualizarea.

MIUI 9

Xiaomi anunţa MIUI 9 în această vară, noua variantă de ROM aducând şi un asistent virtual, funcţie de căutare a imaginilor şi un app launcher inteligent. Avem şi un file system nou, iar acest release este în continuare bazat pe Android 7.0 Nougat, deci nu se ajunge încă la Android Oreo. Mai primim şi o funcţie de căutare a imaginilor, care ne va permite să găsim fotografii după anumite criterii şi să le organizăm în funcţie de persoanele care apar în imagini.

MIUI 9

MIUI 9 include şi funcţie de multitasking split screen, management mai bun pentru memoria cache şi captură de ecran regândită. Versiunea stabilă de software este disponibilă spre download via OTA şi doar pe Mi 6 şi Mi Max 2 ajunge deocamdată. Mă miră faptul că nu vine şi pe modelele Mi Mix, dar acolo e probabil ceva de umblat la scalarea aplicaţiilor şi aranjarea aspectului.

Temele şi fundalurile au acum culori mai vii, design-ul a fost simplificat, avem şi un Network Assistant şi timere mai bune pentru modurile Silent şi Do Not Disturb. Puteţi obţine în două moduri actualizarea: aşteptaţi notificarea de update OTA sau instalaţi manual vizitând forumul MIUI.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×