Motorola One Action: Design familiar, alungit, bun de consum video şi jocuri

641 ori
<b>Motorola One Action: Design familiar, alungit, bun de consum video şi jocuri</b>Teoretic Motorola One Action are cam acelaşi corp şi aceeaşi construcţie ca Motorola One Vision. De fapt este un telefon fabricat din plastic, care mi s-a părut o idee mai alunecos decât One Vision. Compensează prin husa oferită la pachet, care îi..

Teoretic Motorola One Action are cam acelaşi corp şi aceeaşi construcţie ca Motorola One Vision. De fapt este un telefon fabricat din plastic, care mi s-a părut o idee mai alunecos decât One Vision. Compensează prin husa oferită la pachet, care îi creşte aderenţa.

Video-review Motorola One Action, secțiunea design

Vine pe nuanţele Denim Blue, Pearl White şi Aqua Teal, iar noi avem varianta alb perlat. Este un telefon alungit, datorită aspectului 21:9 şi e bun pentru scroll vertical în Facebook, Instagram sau feed-uri de ştiri, dar şi pentru vizionare video şi gaming. Atenţie, ar putea să nu fie chiar comod de folosit cu o singură mână, pentru cei cu mâna mică. Noroc că e şi destul de îngust.

Butoanele răspund OK la apăsare şi în ciuda construcţiei din plastic, e destul de solid şi închegat, nu pare gata să se rupă sau îndoaie prea curând. Motorola One Action măsoară 9.2 mm în talie şi cântăreşte 176 de grame, OK pentru diagonala de 6.3 inch. Are un finisaj cam dur în zona bliţului, care îţi poate agăţa pielea puţin. Are şi muchii groase pentru cerinţele lui 2019 şi mai ale muchiile din jurul decupajului camerei selfie.

E o experienţă ce trebuie încercată în showroom pentru a vedea dacă ţi se potriveşte sau nu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×