MWC 2017: Huawei P10 hands-on - primele impresii despre telefonul colorat în nuanţă organică Greenery (Video)

6.266 ori
<b>MWC 2017: Huawei P10 hands-on - primele impresii despre telefonul colorat în nuanţă organică Greenery (Video)</b>A început sezonul hands-on-urilor de la MWC 2017 şi deschidem seria acestor clipuri cu Huawei P10. Flagship al celor de la Huawei proaspăt anunţat în Barcelona, el primeşte o analiză rapidă de la colegul Claudiu mai jos.

A început sezonul hands-on-urilor de la MWC 2017 şi deschidem seria acestor clipuri cu Huawei P10. Flagship al celor de la Huawei proaspăt anunţat în Barcelona, el primeşte o analiză rapidă de la colegul Claudiu mai jos.

Telefonul vine pe nuanţa Greenery, cea verde şi organică, care a primit şi un wallpaper cu frunze de mentă pe măsură. Nu o să insistăm pe specificaţii, ci mai degrabă pe primele impresii. Terminalul are un panou frontal parcă o idee mai curbat decât cel de pe Huawei P9, iar camera duala din spate e surprinzător de discretă, fără să iasă în relief foarte mult.

Vedem şi camera frontală ce a primit optică Leica, dar şi o interfaţă EMUI 5.1 cu nişte culori ceva mai blânde decât de obicei. De această dată scannerul de amprente e plasat sub panoul din sticlă frontal, integrat într-un buton Home multifuncţional, ce suportă gesturi ce suplinesc butoanele Recents şi Back. Revenim şi cu un unboxing şi cu review cât de rapid putem! Telefonul costă 649 euro şi are şanse să debuteze în aprilie la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×