MWC 2017: Huawei P10 Plus Hands-on - varianta Dazzling Blue ni se prezintă la o primă atingere (Video)

2.213 ori
<b>MWC 2017: Huawei P10 Plus Hands-on - varianta Dazzling Blue ni se prezintă la o primă atingere (Video)</b>Huawei P10 a primit o experienţă hands on la MWC 2017, dar nu ne-am mulţumit cu atât! Colegul Claudiu a luat în colimator şi modelul P10 Plus, care vine cu dotări superioare faţă de P10 şi evident cu un ecran mai mare. Îl cunoaştem mai bine mai jos.

Huawei P10 a primit o experienţă hands-on la MWC 2017, dar nu ne-am mulţumit cu atât! Colegul Claudiu a luat în colimator şi modelul P10 Plus, care vine cu dotări superioare faţă de P10 şi evident cu un ecran mai mare. Îl cunoaştem mai bine mai jos.

În primul rând acest model se prezintă cu o diagonală mai mare decât P10, 5.5 inch şi cu rezoluţie mai ridicată, Quad HD. Am pus mâna pe varianta Dazzling Blue, care prinde lumina în mod interesant, amintind de luciul unei maşini tunate din Fast & Furious (Tokyo Drift). Faţă de P10 are deschiderea camerei mai generoasă, F/1.8. Optică Leica e la posturi, atât pentru camera principală duală din spate, cât şi pentru cea frontală de 8 MP.

Phablet-ul costă 799 euro şi e destul de compact, cu o talie de 7 mm şi greutate de doar 165 de grame. E fabricat din metal şi faţă de P10 aduce 2 GB RAM în plus, pentru un total de 6 GB. Procesorul e acelaşi Kirin 960, iar bateria de 3750 mAh mă aştept să sară lejer de 2 zile de utilizare medie. Faţă de Huawei P9 Plus, terminalul e mai rotunjit, are muchiile mai înguste şi e mai compact. Îl aşteptăm în teste de îndată ce terminăm cu P10.

Huawei P10 Plus, prezenare video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×