MWC 2017: Motorola Moto G5 Plus hands-on - midranger-ul cu cea mai bună deschidere a camerei e aici (Video)

1.048 ori
<b>MWC 2017: Motorola Moto G5 Plus hands-on - midranger-ul cu cea mai bună deschidere a camerei e aici (Video)</b>Motorola a avut o prezenta importanţă la MWC 2017, unde a adus două telefoane noi, Moto G5 şi G5 Plus, dar şi noi module Moto Mods. Am aruncat o privire asupra lui Moto G5 Plus la standul Motorola şi ce a ieşit aflaţi mai jos.

Motorola a avut o prezenta importanţă la MWC 2017, unde a adus două telefoane noi, Moto G5 şi G5 Plus, dar şi noi module Moto Mods. Am aruncat o privire asupra lui Moto G5 Plus la standul Motorola şi ce a ieşit aflaţi mai jos.

Acest model e mai arătos decât Moto G5 şi se remarcă prin cea mai generoasă deschidere a unei camere de pe un telefon midrange: F/1.7. La nivel estetic, zona frontală arată mai bine decât în cazul lui Moto G4 Plus, care avea acel scanner de amprente prea pătrăţos şi prea mic pentru a fi plăcut privirii. Se pare că butonul Home care include scannerul suporta gesturi touch şi swipe care înlocuiesc funcţiile Back şi Recents, ca la Huawei P10.

Telefonul rulează un Android 7.0 Nougat pur şi vine cu o carcasă din aluminiu prelucrata prin şlefuire cu diamant în spate. Ca de obicei pentru un Moto primim şi acea tehnologie "nano coating", care oferă o protecţie de bază pentru componente împotriva infiltrării apei. E interesantă şi variaţia specificaţiilor, de la 2 sau 3 GB RAM, la 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Se pare că Europa va primi varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Prezentare Motorola Moto G5 Plus

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×