MWC 2017: Nokia 6 hands-on - cu mâinile pe hitul care a înnebunit China (Video)

3.292 ori
<b>MWC 2017: Nokia 6 hands-on - cu mâinile pe hitul care a înnebunit China (Video)</b>Exact cum ne aşteptam, Nokia 6 a primit o variantă internaţională la MWC 2017, chiar dacă una cu 3 GB RAM doar (cel putin in varianta de baza). Din fericire avem şi varianta Arte Black, adică un fel de Jet Black, cu cei 4 GB RAM pe care îi primea şi..

Exact cum ne aşteptam, Nokia 6 a primit o variantă internaţională la MWC 2017, chiar dacă una cu 3 GB RAM doar (cel putin in varianta de bază). Din fericire avem şi varianta Arte Black, adică un fel de Jet Black, cu cei 4 GB RAM pe care îi primea şi publicul asiatic. Hit deja în China cu precomenzi uriaşe şi stoc epuizat de multe ori, Nokia 6 a ajuns pe mâna colegului Claudiu Sima, care vă prezintă un hands-on mai jos.

Cu finisaj "piano black" spectaculos, acest telefon glossy atrage privirile prin felul în care reflectă lumina spatele său. Varianta Arte Black aduce 4 GB RAM şi 64 GB stocare, iar cea standard vine cu 3 GB RAM şi 32 GB memorie internă. Prima costă 300 de dolari, iar a doua 230 de dolari. Avem o ramă solidă din aluminiu integrată şi o porţiune frontală cu panou din sticlă curbat Gorilla Glass 3.

La bord regăsim un ecran Full HD de 5.5 inch cu polarizare, care reduce glare-ul şi îmbunătăţeşte lizibilitatea la soare. Sub ecran e poziţionat un buton Home cu scanner de amprente integrat, flancat de două 2 butoane capacitive. Terminalul foloseşte un procesor Snapdragon 430, are camera selfie de 8 MP şi camera principală de 16 MP cu blitz LED.

Ca OS primim un Android 7.0 Nougat curat şi stock, care ar trebui să primească actualizări prompte pe viitor.

Prezentare Nokia 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×