MWC 2017: Xiaomi Mi MIX hands-on - campionul originalităţii din 2016 încă impresionează (Video)

2.534 ori
<b>MWC 2017: Xiaomi Mi MIX hands-on - campionul originalităţii din 2016 încă impresionează (Video)</b>Xiaomi Mi MIX e cel mai arătos telefon din 2016 şi chiar şi cei care nu apreciază designul sau trebuie să îi recunoască originalitatea. Cu un ecran uimitor, ce ocupa o mare parte din zona frontală, acest terminal va rămâne în istorie ca trendsetter şi..

Xiaomi Mi MIX e cel mai arătos telefon din 2016 şi chiar şi cei care nu apreciază designul sau trebuie să îi recunoască originalitatea. Cu un ecran uimitor, ce ocupa o mare parte din zona frontală, acest terminal va rămâne în istorie ca trendsetter şi un concept experimental reuşit. Astfel, ne-am bucurat să îl găsim la MWC 2017 şi vă oferim un hands on mai jos.

Chiar dacă în fotografii arată spectaculos, în realitate terminalul e şi mai arătos. Cu un ecran uriaş de peste 6.4 inch, acest smartphone reuşeşte să stea bine în mâna utilizatorului. Vine cu o carcasă din material ceramic şi a primit şi o inedită varianta de culoare albă cu ocazia lui CES 2017 la început de an. Cu încărcare rapidă, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 821, phablet-ul nu poate stârni obiecţii celor obsedaţi de specs.

Există inserţii din aur de 24 de karate pe acest model unic, produs în doar câteva zeci de mii de unităţi până acum, deci un adevărat trofeu tehnologic. E drept că spatele atrage amprentele masiv şi dacă ne luăm după testele de cameră... se putea mai bine. Rămâne revoluţia designului şi faptul că earpiece-ul e înlocuit de un sistem pe bază de vibraţii, iar camera frontală e mutată jos.

Aşteptam acum şi Mi MIX 2, la care se lucrează acum!

Prezentare Xiaomi Mi MIX

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×