MWC 2017: Alcatel A3 hands-on - telefon cu dotări bune pentru cei cu buget redus (Video)

1.514 ori
<b>MWC 2017: Alcatel A3 hands-on - telefon cu dotări bune pentru cei cu buget redus (Video)</b>Ne-am oprit la MWC 2017 şi la standul Alcatel, pentru o privire asupra telefonului cu spate decorat cu LED-uri, dar am descoperit şi modelul Alcatel A3. El este un telefon de buget, cu dotări midrange atractive. Îl analizăm pe scurt mai jos.

Ne-am oprit la MWC 2017 şi la standul Alcatel, pentru o privire asupra telefonului cu spate decorat cu LED-uri, dar am descoperit şi modelul Alcatel A3. El este un telefon de buget, cu dotări midrange atractive. Îl analizăm pe scurt mai jos.

A3 are un design destul atractiv, cu o ramă metalică solidă. Remarcăm prezenţa unor difuzoare stereo frontale, iar camera selfie primeşte şi blitz. În spate se află un capac din policarbonat, iar în acea zonă găsim şi o cameră de 13 megapixeli, dar şi scannerul de amprente. Terminalul măsoară 8.6 mm în grosime şi are 1.5 GB RAM, plus un procesor MediaTek quad-core.

Va fi disponibil pe gri sau alb şi dispune de o baterie de 2460 mAh, ce nu sună rău. Ecranul este unul HD de 5 inch şi mai primim şi Android 6.0 Marshmallow ca OS. Alcatel A3 ar trebui să debuteze în trimestrul 2 cel târziu şi estimăm un preţ de 150 de euro, sau poate chiar mai puţin. Per total formatul îmi aminteşte de un Motorola midrange, iar spatele cu textură punctată e probabil cel mai interesant aspect aici.

Prezentare Alcatel A3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×