MWC 2017: Vernee Apollo 2 hand-on - primul contact cu un telefon cu 8 GB RAM (Video)

2.266 ori
<b>MWC 2017: Vernee Apollo 2 hand-on - primul contact cu un telefon cu 8 GB RAM (Video)</b>Startul cursei înarmării la capitolul RAM a fost dat deja de către ASUS, cu modelul sau AR cu 8 GB RAM la CES 2017. Vernee plusează, cu încă un terminal cu această dotare, sub numele de Vernee Apollo 2. Am pus mâna pe el în Barcelona la standul Vernee..

Startul cursei înarmării la capitolul RAM a fost dat deja de către ASUS, cu modelul sau AR cu 8 GB RAM la CES 2017. Vernee plusează, cu încă un terminal cu această dotare, sub numele de Vernee Apollo 2. Am pus mâna pe el în Barcelona la standul Vernee din cadrul MWC 2017 şi vedeţi mai jos un hands on cu telefonul.

Din păcate nu este o unitate funcţională, ci doar un prototip, aşa că nu l-am putut porni. Terminalul reprezintă şi o premieră, inaugurând procesorul MediaTek Helio X30, proaspăt anunţat şi bazat pe tehnologie de 10 nm. Există o baterie de 4.000 mAh la bord, iar telefonul are o carcasă metalică mată şi un corp ce pare destul de compact, având în vedere ce dotări oferă.

În spate se afla o cameră cu senzor Sony IMX298 de 16 megapixeli, acelaşi găsit şi pe Xiaomi Mi 5, Huawei Mate 8, ZTE Nubia Z11 Mini sau OnePlus 3. Pe lângă versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare, va exista şi una mai accesibilă cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Aşteptăm şi un preţ, care bănuim că va fi accesibil, în bună tradiţie Vernee. E şocant sa vezi un astfel de telefon, în condițiile în care mulți dintre noi încă avem 8 GB RAM pe desktopuri, sau chiar 8GB stocare internă pe telefon!

Prezentare Vernee Apollo 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×