MWC 2018: Alcatel 3V prezentare hands-on - phablet dual camera, cu Android Oreo şi corp lucios (Video)

1.099 ori
<b>MWC 2018: Alcatel 3V prezentare hands-on - phablet dual camera, cu Android Oreo şi corp lucios (Video)</b>Alcatel a adus la MWC 2018 3 telefoane din gama Alcatel 3, printre care şi Alcatel 3, Alcatel 3X şi Alcatel 3V. Vârful de gama (chiar daca toate 3 sunt midrangere) ar fi acest Alcatel 3V, pe care îl supunem unei analize mai jos.

Alcatel a adus la MWC 2018 3 telefoane din gama Alcatel 3, printre care şi Alcatel 3, Alcatel 3X şi Alcatel 3V. Vârful de gama (chiar daca toate 3 sunt midrangere) ar fi acest Alcatel 3V, pe care îl supunem unei analize mai jos.

Asemeni celorlalte două modele şi acesta vine cu un ecran 18:9, Android Oreo cu interfaţă custom Alcatel, dar şi deblocare facială. De asemenea, ca şi Alcatel 3X are o cameră duală în spate, dar plusează la rezoluţie, trecând de la 13 MP la 16 MP. Se remarcă prin ecranul Quad HD de 6 inch, dar şi prin carcasa lucioasă cu "ape" în gen HTC U11, dar fabricată doar din policarbonat totuşi. Handsetul soseşte în această primăvară la suma de 190 de euro.

Va fi disponibil pe albastru, negru sau auriu. Spatele său este magnet de amprente şi apropo de amprente, scannerul de amprente al acestui model se află în spate, sub camera duală. Aceasta integrează un senzor principal de 16 MP şi unul secundar de 2 MP, care se ocupă cu detectarea adâncimii imaginii, ajutând la captura Bokeh. În faţă se află o cameră de 8 megapixeli, cu rol în deblocarea facială.

La interior avem un procesor MediaTek MT8735A şi 2 GB RAM, ceea ce mi se pare bizar, pentru că Alcatel 3X avea un ecran mai modest, dar şi 1 GB RAM extra. Se păstrează şi conectica mai veche microUSB.

Prezentare Alcatel 3V

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×