MWC 2018: Leagoo S9 prezentare hands-on - clona iPhone X care parcă măreşte decupajul de ecran în stil iPhone X (Video)

1.026 ori
<b>MWC 2018: Leagoo S9 prezentare hands-on - clona iPhone X care parcă măreşte decupajul de ecran în stil iPhone X (Video)</b>În ultima vreme am remarcat o goană a producătorilor de telefoane Android după imitarea bretonului de pe iPhone X. Mai toţi încearcă să îl facă mai mic, discret, ajungând uneori mai aproape de Essential Phone decât de iPhone X. Leagoo S9 alege altă rută..

În ultima vreme am remarcat o goană a producătorilor de telefoane Android după imitarea bretonului de pe iPhone X. Mai toţi încearcă să îl facă mai mic, discret, ajungând uneori mai aproape de Essential Phone decât de iPhone X. Leagoo S9 alege altă rută, mărind decupajul din ecran. Avem un hands-on de la MWC 2018 mai jos.

De altfel telefonul a fost prezentat la MWC 2018 şi urmează să ajungă pe piaţa în luna mai a acestui an. Handsetul costă doar 150 de dolari şi are un corp fabricat din policarbonat, glossy. E amuzant să vedem Leagoo promovând acest telefon drept "Primul model cu Android şi decupaj în display din lume". Există deja multe cu aceasta abordare. Găsim un scanner de amprente in spate, iar telefonul are şi deblocare facială, care promite o viteză de doar 0.1 secunde la recunoaştere/deblocare.

În spate găsim o cameră duală, iar în față avem un ecran de 5.85 inch, cu panou IPS şi rezoluţie HD+. La interior avem un procesor octa core tactat la 1.5 GHz şi al cărui producător nu îl cunoaştem. Mai primim şi 4 GB RAM şi baterie de 3300 mAh, iar camera duală din spate are senzori Sony de 13 şi 2 MP. E bizar că acest Leagoo copiază un iPhone X ca design, dar numele îl împrumuta de la Galaxy S9. Îl aşteptam la teste spre vară.

Prezentare Leagoo S9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×