MWC 2019: Lenovo Z5 Pro - Prezentare hands-on pentru cel mai accesibil slider cu cameră selfie duală (Video)

1.233 ori
<b>MWC 2019: Lenovo Z5 Pro - Prezentare hands-on pentru cel mai accesibil slider cu cameră selfie duală (Video)</b>Nu am uitat de Lenovo la MWC 2019, nu de alta, dar au adus cred o duzină de laptop-uri noi şi o tabletă, care are şi rol de telefon. Pe noi ne interesează totuşi mai mult Lenovo Z5 Pro, un telefon cu mecanism glisant

Nu am uitat de Lenovo la MWC 2019, nu de alta, dar au adus cred o duzină de laptop-uri noi şi o tabletă, care are şi rol de telefon. Pe noi ne interesează totuşi mai mult Lenovo Z5 Pro, un telefon cu mecanism glisant, care scoate la iveală o cameră duală selfie.

Lenovo Z5 Pro prezentare video

Deşi are dotări high midrange, precum procesorul Snapdragon 710, în China telefonul se vinde la suma de doar 300 de euro. Glisarea zonei slider se face mecanic, printr-un gest al utilizatorului, ca la Xiaomi Mi Mix 3. Telefonul are şi un ecran generos, de 6.39 inch cu rezoluţie Full HD+, iar la interior se află 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Lenovo Z5 Pro galerie foto

Avem o cameră duală de 16 + 8 MP pe porţiunea glisantă, plus o cameră duală şi în spate, cu senzori de 16 MP + 24 MP. Datorită mutării camerelor selfie, ecranul rămâne cu muchii foarte înguste, în afară de o mică "bărbie", deci imersivitatea la vizionare de filme e asigurata.  Văd că Lenovo a pus o interfaţă specială pentru Android aici, un derivat din ZUI cred.

Personal mă intrigă mai mult varianta sa ultra high end, Lenovo Z5 Pro GT, care la doar 400 de euro aduce procesor Snapdragon 855 şi 8 GB RAM. Există şi o versiune cu 12 GB RAM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×