MWC 2019: Sony Xperia 10 Plus - Prezentare hands-on a telefonului cu ecran 21:9, format foarte alungit (Video)

972 ori
<b>MWC 2019: Sony Xperia 10 Plus - Prezentare hands-on a telefonului cu ecran 21:9, format foarte alungit (Video)</b>Sony s-a diferenţiat de alte companii la MWC 2019, pariind pe un nou format de ecran la showul din Barcelona. E vorba despre acel format cinematic 21:9, care ar ajuta la o experienţă cât mai plăcută şi imersivă la consumul

Sony s-a diferenţiat de alte companii la MWC 2019, pariind pe un nou format de ecran la showul din Barcelona. E vorba despre acel format cinematic 21:9, care ar ajuta la o experienţă cât mai plăcută şi imersivă la consumul de producţii cinematografice. Sony Xperia 1 are un astfel de ecran, dar şi modelele Xperia 10 şi Xperia 10 Plus (doar că pe ele este IPS și nu OLED).

Sony Xperia 10 Plus prezentare video

De Xperia 10 Plus ne ocupăm în acest articol, în care aflaţi primele impresii şi vedeţi un hands on cu terminalul. Telefonul este unul deosebit de alungit şi vine ca urmaş pentru Xperia XA2 Ultra. O perioadă a fost cunoscut ca Xperia XA3 Ultra, dar Sony a decis în ultima clipă să treacă la o nouă denumire.

Handsetul are cititorul de amprente integrat lateral şi adoptă un ecran alungit de 6.5 inch, cu rezoluţie de 2520 x 1080 pixeli şi aspect cinematic 21:9. Vine la pachet cu un procesor Snapdragon 636, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. În spate se află o cameră duală orientată orizontal, cu senzori de 12 MP + 8 MP, unul cu obiectiv wide şi unul cu telephoto, ce oferă zoom optic 2X.

Sony Xperia 10 Plus galerie foto

Camera frontală este de 8 MP şi Sony rămâne încăpăţânată în a nu folosi bretoane sau decupaje de orice fel. Primim şi o baterie de 3000 mAh, care sună cam mică la aşa o diagonală, dar vom judeca atunci când avem device-ul în mână, pentru că am mai fost surprinşi de baterii de gen.

Telefonul vine cu Android Pie la bord, într-o versiune relativ curată, plus minus modificările specifice Xperia, precum acel meniu Side Sense, cu meniuri laterale ce apar contextual. Costă în jur de 430 de euro şi îl aşteptăm la teste.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×