MWC 2019: Nokia 3.2 - Prezentare hands-on a unui telefon de buget cu ecran generos, buton Google Assistant (Video)

1.014 ori
<b>MWC 2019: Nokia 3.2 - Prezentare hands-on a unui telefon de buget cu ecran generos, buton Google Assistant (Video)</b>Greu de crezut că au trecut doar 2 ani de când a revenit Nokia, sub umbrela celor de la HMD Global, dar iată-ne deja în postura de a vedea deja telefoane cu versiuni ".2" în nume. Un exemplu este Nokia 3.2, care a văzut lumina zilei

Greu de crezut că au trecut doar 2 ani de când a revenit Nokia, sub umbrela celor de la HMD Global, dar iată-ne deja în postura de a vedea deja telefoane cu versiuni ".2" în nume. Un exemplu este Nokia 3.2, care a văzut lumina zilei la MWC 2019 şi care primeşte un hands on marca Mobilissimo.ro mai jos.

Nokia 3.2 prezentare video

Succesor al lui Nokia 3.1 Plus, acest terminal se remarcă prin ecranul generos de 6.26 inch, asta deşi nu are vreun "Plus" în nume. Remarcăm şi noul tip de breton "picătură", care ascunde camera selfie. Se face şi trecerea la un procesor Snapdragon 429, în locul celui Mediatek de pe predecesor. Cât despre design, preţul este ţinut jos de adoptarea unei carcase din policarbonat unibody.

Nokia 3.2 galerie foto

Surprinde plăcut faptul că primim Android Pie aici, dar şi o baterie de 4000 mAh. Telefonul face parte din programul Android One, deci va fi actualizat rapid la Android Q, poate şi Android R. Un lucru inedit pentru seria de produse Nokia e faptul că găsim un buton fizic pentru Google Assistant integrat lateral.

Un aspect interesant aici este că LED-ul de notificări este integrat în butonul Power, fix ca la noul model Nokia 4.2. Are cameră de 13 MP în spate și 5 MP în față. Telefonul vine în două versiuni: 2 GB RAM + 16 GB stocare şi 3 GB RAM + 32 GB stocare. Are şi cititor de amprente în spate şi porneşte de la 130 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×