Nokia 1: Design deloc pretenţios, dar ergonomic

980 ori
<b>Nokia 1: Design deloc pretenţios, dar ergonomic</b>Nokia 1 e în mult feluri ca un soi de mouse mai old school din plastic, fără pretenţii mari de a poza în ceva ce nu este. E un terminal mic, cu ecran mic şi cu carcasa din plastic. La ergonomie stă bine şi degetele mele ajung unde trebuie pe ecran, fără..

Nokia 1 e în mult feluri ca un soi de mouse mai old school din plastic, fără pretenţii mari de a poza în ceva ce nu este. E un terminal mic, cu ecran mic şi cu carcasă din plastic. La ergonomie stă bine şi degetele mele ajung unde trebuie pe ecran, fără probleme.

Butoanele au feedback OK, iar capacul spate se poate scoate, oferind acces la baterie şi acces şi la capacele personalizabile Xpress-On. Ele schimba lookul telefonului prin culori şi diferite modele imprimate, dacă aveţi chef să simţiţi că aveţi alt handset. Pare şi genul de telefon care ar supravieţui dacă îl scăpaţi pe jos, numai să nu pice pe ecran, care nu are vreo protecţie, în nici un caz Gorilla Glass.

E un design strict funcţional, de "săpunieră" să zic aşa. Va sta OK în mâinile mici, dar în mâinile celor obişnuiţi cu phablet-uri ar putea provoca ceva confuzie. Spatele nu se murdăreşte uşor, dar zona frontală se poate umple lejer de grăsime şi amprente.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×