Bluboo S3: Design de telefon făcut parcă din resturi de tancuri din război

1.647 ori
<b>Bluboo S3: Design de telefon făcut parcă din resturi de tancuri din război</b>Bluboo S3 nu e cu siguranţă vreun telefon pentru o domnişoară de 40 de kilograme, cu mână subţire. Este un telefon uriaş şi masiv, metalic, cu grosime de 11.6 mm şi greutate de 282 de grame. E probabil cel mai greu telefon testat până acum la Mobilissimo.

Bluboo S3 nu e cu siguranţă vreun telefon pentru o domnişoară de 40 de kilograme, cu mână subţire. Este un telefon uriaş şi masiv, metalic, cu grosime de 11.6 mm şi greutate de 282 de grame. E probabil cel mai greu telefon testat până acum la Mobilissimo.ro, sau cel puţin cel mai greu smartphone.

Mi se pare bizară amplasarea butonului Power, care se află în stânga în loc de dreapta şi e puţin peste mâna, aş zice. Nu este un telefon comod, e uriaş şi din fată pare trendy şi în ton cu vremurile, totuşi. Din spate arăta ieftin, ca un device refurbished şi proiectat în grabă. Are o textură în gen armura medievală în spate, zale cu ochiuri.

Îmi aminteşte de vremurile când ziceam că Galaxy S5 are un spate parcă făcut din poleiala de ciocolată, varianta aurie cel puţin. Doar că acum pe metal... Aderența e bunicică, construcţia e solidă, dar zona frontală s-a zgâriat super uşor şi s-a umplut de grăsime şi amprente. Culmea e că telefonul e confortabil de folosit în landscape, la gaming şi video.

Un mamut care nu e pentru oricine, mai ales dacă e privit din spate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×