Xiaomi Redmi 5 Plus: Conectivitate cu rezultate bunicele, dar doar midrange

809 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 Plus: Conectivitate cu rezultate bunicele, dar doar midrange</b>Xiaomi rămâne una dintre puţinele companii care încă mai cred în Zâna Măseluţă, pardon în emiţătorul infraroşu. Este o funcţie foarte rar găsită pe telefoanele din ziua de azi şi de aceea o apreciem când o mai găsim pe câte un telefon.

Xiaomi rămâne una dintre puţinele companii care încă mai cred în Zâna Măseluţă, pardon în emiţătorul infraroşu. Este o funcţie foarte rar găsită pe telefoanele din ziua de azi şi de aceea o apreciem când o mai găsim pe câte un telefon.

Suntem la conectivitate deci să vedem ce alte opţiuni mai primim. Terminalul se prezintă cu suport WiFi a/b/g/n, WiFi Direct, WiFi Display şi Bluetooth 4.2. Avem şi două slot-uri SIM la bord, suport 4G LTE Categoria 4, iar combo-ul de slot-uri aduce împreună un nano SIM cu un micro SIM, unul dintre slot-uri servind şi pentru stocare microSD. Emiţătorul infraroşu e pus la treaba din aplicaţia Mi Remote, cu care controlăm televizor, set top box, aer condiţionat şi altele de gen.

Speedtest Xiaomi Redmi 5 Plus

Avem şi 2 microfoane pe acest telefon, unul jos şi unul sus, iar tot jos găsim portul microUSB 2.0. Terminalul vine şi cu GPS, AGPS, Glonass şi Beidou pe partea de poziţionare globală. Apelurile au un volum ridicat şi claritate excelentă, iar anularea zgomotului de fond se face eficient, chiar şi cu 2 microfoane. La SpeedTest am avut rezultate rezonabile, astfel ca la testul 4G am ajuns la 112 Mbps la download şi 45.1 Mbps la upload şi la cel WiFi am ajuns la 87.5 Mbps la download şi 25.2 Mbps la upload.

Scoruri OK aş zice pentru un midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×