Nokia 6.1: Design pe bază de aluminiu, lat şi ceva mai nobil

1.993 ori
<b>Nokia 6.1: Design pe bază de aluminiu, lat şi ceva mai nobil</b>Nokia 6.1 păstrează conceptul de "tăiat dintr-un bloc de metal", ca şi Nokia 6 înaintea sa. Doar că acum primeşte accentele metalice de "cupru" de la Nokia 7 Plus, deja atât de apreciate.

Nokia 6.1 păstrează conceptul de "tăiat dintr-un bloc de metal", ca şi Nokia 6 înaintea sa. Doar că acum primeşte accentele metalice de "cupru" de la Nokia 7 Plus, deja atât de apreciate.

Are aderența OK şi deşi e un telefon foarte lat, stă bine în mână şi l-am putut folosi cu un singur membru fără probleme. Şi butoanele au răspuns OK la apăsările mele frenetice. Aş zice că e puţin cam prea angular şi dacă e strâns tare în palma poate fi cam "tăios" sau nu foarte plăcut. E bine construit, din materiale premium şi nu pare predispus prea uşor la daune.

Măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 172 de grame, greuţ la 5.5 inch, dar acceptabil. În fată avem un panou uşor curbat, iar muchiile sunt tăiate cu diamantul. Totul e fabricat din aluminiu seria 6.000 şi rămânem la ideea unui hibrid între Nokia 6 şi Nokia 7 Plus. Atenţie totuşi cum îl strângeţi în mână, că e angular. Zona camerei rămâne una specifică Nokia, alungită că o pilulă, cum avea la un moment dat Moto pe seria G4.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×