Motorola Moto E4: Design generic, dar măcar e pe bază de metal

822 ori
<b>Motorola Moto E4: Design generic, dar măcar e pe bază de metal</b>Motorola Moto E4 are un corp metalic atipic pentru zona de preţ în care activează. Construcţia să nu e deloc rea, ba chiar solidă, doar că avem un capac spate cam greu de scos. Apropo de lucruri greu de scos, atenţie la SIM, care poate rămâne blocat..

Motorola Moto E4 are un corp metalic atipic pentru zona de preţ în care activează. Construcţia sa nu e deloc rea, ba chiar solidă și plăcută, doar că avem un capac spate cam greu de scos. Apropo de lucruri greu de scos, atenţie la SIM, care poate rămâne blocat în slot-ul său şi am fost chiar nevoit să folosesc o pensetă pentru a îl scoate.

Fiind un telefon low midrange, era de aşteptat să primim un ecran cu muchii groase aici, deci nu obiectăm la acest capitol. Felul în care arată camera şi scannerul de amprente e tipic Motorola, fie că te uiţi la un Moto G5, la acest model sau la Moto Z2 Play (format oval la scanner, rotund la camera). Handsetul măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 151 de grame, măricel pentru un device cu ecran de 5 inch.

Designul e mai degrabă generic, dar confortul e asigurat în 3 privinţe: aderenţa bună, utilizare comodă cu o singură mână şi butoane care răspund OK la apăsare. Nu o să câştige premii pentru look, dar pentru comoditate merită luat în calcul.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×