Allview Soul X5: Design elegant, lucios, aderent

854 ori
<b>Allview Soul X5: Design elegant, lucios, aderent</b>Allview X5 Soul părea să aibă un spate din sticlă la prima vedere, dar este de fapt un material plastic ce imită bine sticla. Se remarcă şi prin acea bărbie cu imprimeu punctat, are un breton lat, cu scuză unui bliţ reglabil selfie şi a unei camere..

Allview Soul X5 părea să aibă un spate din sticlă la prima vedere, dar este de fapt un material plastic ce imită bine sticla. Se remarcă şi prin acea bărbie cu imprimeu punctat, are un breton lat, cu scuza unui bliţ selfie ajustabil şi a unei camere generoase frontale şi stă OK în mână.

Aderența e ajutată de o angularitate a panoului din spate şi a celui din faţă, care se "agaţă" de degetele noastre şi păstrează stabilitatea. Până şi rama metalică e glossy, pentru un telefon lucios pe de-a întregul. Atenţie totuşi, căci spatele e uşor de zgâriat şi murdărit, deci e bine că avem o husă la pachet şi o şi aplicăm şi ţinem aplicată pe tot parcursul recenziei video.

Telefonul nu e chiar cel mai uşor din lume, dar e destul de subţire. Nu are o greutate exagerată la diagonală sa de 5.86 inch, dar suficient cât să nu îl scăpaţi din mâna la gaming. Butoanele laterale au feedback bun, iar utilizarea cu o singură mână se face comod doar dacă ai mâinile mari. O domnişoară sau un adolescent va naviga un pic mai greu cu o singură mână pe acest terminal destul de lung şi lat.

Soul X5 este bine construit, asta e sigur şi e şi comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×