Samsung Galaxy S9+: Design premium, axat pe imersivitate şi surprinzător de comod

1.260 ori
<b>Samsung Galaxy S9+: Design premium, axat pe imersivitate şi surprinzător de comod</b>Prima impresie când pui mâna pe Samsung Galaxy S9+ e că ai putea fi convertit până la urmă la un telefon cu ecran de 6+ inch. Dacă Nexus 6 te-a speriat la vremea lui, alte modele de gen ţi-au alunecat din mână şi Galaxy Note 8 era ciudat de îngust..

Prima impresie când pui mâna pe Samsung Galaxy S9+ e că ai putea fi convertit până la urmă la un telefon cu ecran de 6+ inch. Dacă Nexus 6 te-a speriat la vremea lui, alte modele de gen ţi-au alunecat din mână şi Galaxy Note 8 era ciudat de îngust, ei bine cu Galaxy S9+ Samsung a nimerit la fix proporţiile.

Cunosc oameni al căror singur impediment de a cumpărat un telefon cu diagonală de gen era dimensiunea. Ce să vezi, acum îi atrage S9+... Ca look e vreo 90% Galaxy S8+, şansele sunt mari să le confundaţi la magazinele fizice. E de ajuns o privire în spate la cameră şi scanner de amprente şi gata confuzia. Terminalul vine pe negru, albastru, argintiu şi superbul liliachiu.

Handsetul măsoară 8.5 mm în grosime, cântăreşte 189 de grame, ceea ce îl face mai gros şi mai greu decât S8+ (8.1 mm şi 173 grame). Telefonul e surprinzător de îngust şi comod, super aderent şi butoanele răspund excelent la apăsare. Aş zice că butonul Power e cam zgomotos, dar mă simt ultra cârcotaş zicând asta. Observăm şi că zona inferioară a ecranului esten mai îngustă decât pe S8+ şi din ce am înţeles şi cea superioara s-a îngustat, deși nu e atât de evident.

Muchiile curbate au rămas la posturi, iar în spate se află de asemenea un panou din sticlă cu margini uşor curbate. Rama din aluminiu Seria 7000 e "sandwich" între cele două panouri din sticlă. Galaxy S9+ este rezistent la apă şi praf în regim IP68, dar spatele său atrage amprentele la greu, cel puţin pe versiunea pe negru testată de noi. Scannerul de amprente tot nu mi se pare foarte comod, dar parcă e un upgrade faţă de S8, cert e că punctează mai bine la estetică.

Concluzia? S9+ e un S8+ mai rafinat, cum S7 a fost un S6 mai rafinat. Mă întreb ce urmează!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×