Nokia 8 Sirocco: Design compact, materiale premium, dar cumva incomod

1.015 ori
<b>Nokia 8 Sirocco: Design compact, materiale premium, dar cumva incomod</b>Nokia 8 a fost cu adevărat un telefon apreciat la vremea sa la capitolul design, pentru că reuşea să fie foarte compact, arătos şi comod. În plus înghesuia în acel format mic şi captura 4K cu camera frontală şi un procesor capabil. Nokia 8 Sirocco..

Nokia 8 a fost cu adevărat un telefon apreciat la vremea sa la capitolul design, pentru că reuşea să fie foarte compact, arătos şi comod. În plus înghesuia în acel format mic şi captură 4K cu camera frontală şi un procesor capabil. Nokia 8 Sirocco creşte puţin în diagonală, dar rămâne compact şi uşor de folosit cu o singură mână.

Asta când nu o să ţi se pară exagerat de tăioasă rama sa metalică, cum mi s-a părut mie. Pe de altă parte faptul că se "agaţă" de degetele tale înseamnă şi extra aderentă. Avem aici un telefon cu spate din sticlă curbată, panou frontal cu muchii foarte curbate şi o ramă din oţel inoxidabil. Mie tot mi s-a părut puţin alunecos, sincer să fiu. Are protecţie IP67, spatele atrage grăsime şi amprente şi protecţie Gorilla Glass 5 ne apără de zgârieturi.

Acolo unde Nokia 8 avea o talie de 7.9 mm, acest model are o grosime de doar 7.5 mm. A crescut totuşi greutatea de la 160 de grame la Nokia 8 la 177 de grame aici şi pentru cât de mic e, telefonul e cam greu. Dacă peste pătatul cu grăsime, aderenta şi rama tăioasă treci cu o husă, ei bine butoanele prea "skinny" şi incomode sunt o problemă pentru mine. Din cauza ramei subţiri şi ele sunt prea subţiri, se pare.

În principiu Nokia 8 Sirocco arată bine, dar nu se manevrează ideal, iar husa e musai. Bine că avem una la pachet.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×