Allview Soul X5 Pro: Design de campion pe format popular

1.241 ori
<b>Allview Soul X5 Pro: Design de campion pe format popular</b>Allview Soul X5 Pro este un telefon care la prima impresie este mai greu decât te-ai aştepta. La 210 grame nu e vreun biban, ci mai degrabă un păstrăv îngrăşat serios. Din fericire se mânuieşte mai bine decât alţi giganţi ai momentului că iPhone 8 Plus..

Allview Soul X5 Pro este un telefon care la prima impresie este mai greu decât te-ai aştepta. La 210 grame nu e vreun biban, ci mai degrabă un păstrăv musculos. Din fericire se mânuieşte mai bine decât alţi giganţi ai momentului ca iPhone 8 Plus sau Xperia XZ2-urile.

Este fabricat din sticlă şi metal şi e probabil cel mai arătos telefon Allview de până acum. Să vă zic şi de ce. Unele telefoane le poţi identifica imediat drept "clone de iPhone X", iar pe altele le confunzi cu iPhone X. Aici e cazul al doilea, ceea ce e un soi de compliment pentru Allview. Evident îl dă de gol lipsa de muchii lucioase din oţel inoxidabil.

Terminalul are diagonală de 6.2 inch şi este comod, aderent şi nu alunecă din mâna deloc (mulțumită și greutății probabil). Spatele atrage ceva amprente, dar nu şi praf, pentru că sare din schemă atragerea particulelor de praf prin elecrtizare, ca în cazul plasticului. Utilizarea cu o singură mână s-a făcut destul de bine şi confortul a fost excelent, inclusiv la apăsarea de butoane, cu feedback bun. Măsoară 7.85 mm în grosime, fiind mai subţire decât ASUS ZenFone 5Z şi cam pe la talia lui Huawei P20 Pro, dar mai greu.

Cumva nu se simte această extra greutate, după ce te-ai obişnuit cu formatul. E cel mai arătos telefon Allview de până acum şi o combinaţie reuşită de materiale premium!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×