Iată când vei putea descărca iOS 11 pe iPhone şi iPad şi ce funcţii noi aduce

1.873 ori
<b>Iată când vei putea descărca iOS 11 pe iPhone şi iPad şi ce funcţii noi aduce</b>Astăzi pe data de 19 septembrie se va da și startul actualizării la iOS 11, release software pe care posesorii de iPhone și iPad îl așteaptă cu mare interes. Aflați că procesul va fi demarat din această seară de la ora 20:0 și că printre terminalele

Cu o săptămână în urma Apple anunţa iPhone 8 şi iPhone X şi ca de obicei pentru o conferinţă de toamnă ne informa şi când va sosi iOS 11 în varianta sa finală. Oficial vine astăzi pe 19 septembrie şi hai să aflăm pe ce terminale şi când soseşte mai exact.

Aflaţi că noul release ajunge pe toate iPhone-urile de la iPhone 5s în sus şi toate tabletele iPad de la iPad Mini 2 în sus, plus iPod de generaţie a şasea. În mod tradiţional release-urile încep în Statele Unite la 10 dimineaţa Pacific Time. Asta înseamnă ora 20:00 la noi, deci diseară aveţi treabă, voi posesori de iPhone 6, 7 şi iPad-uri Pro să zicem.

iOS 11

A se remarcă faptul că upgrade-urile par să fie mai mari pe iPad decât pe iPhone la prima vedere. Tabletele primesc o zonă dock nouă similară cu cea de pe MacOS. Primim şi suport pentru drag and drop şi multitasking prin swipe al aplicaţiilor pe ecran. iOS 11 aduce şi noi funcţii de interacţiune cu stylus-ul, precum Instant Markup sau Instant Notes.

iOS 11

Debutează şi file managerul Files, iar la nivel vizual apar fonturi noi, mai uşor de citit mai ales pe un fundal mai luminos. Pe iPhone şi iPad vedem un Control Center complet regândit, personalizabil şi afişat sub formă de 17 toggle-uri şi funcţii separate, care plutesc sub formă de dreptunghiuri și pătrate pe ecran. Funcţia foloseşte 3D Touch din plin, ocupă întregul ecran şi are slidere mai comode şi mari.

Vom avea acces şi la un design complet nou pentru App Store, amintind de Apple Music acum, Siri devine mai umană şi naturală şi vom putea realiza plăți din iMessage. Toate acestea peste câteva ore!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×