Aplicația care vă aduce decupajul lui iPhone X pe ecranul telefonului Android este aici

3.710 ori
<b>Aplicația care vă aduce decupajul lui iPhone X pe ecranul telefonului Android este aici</b>Dacă posesorii de terminale iPhone X încearcă în acest moment să scape de acel decupaj al ecranului prin diferite metode precum imagini editate sau aplicații, iată că pe Android apare software-ul ce aduce mult criticatul breton

În vreme ce posesorii de terminale iPhone X încearcă să scape de "bretonul" din partea de sus a ecranului prin diferite metode precum aplicații sau imagini de fundal editate, iată că în lumea Android apare software-ul ce aduce acest decupaj pe telefonul vostru. Se numește XOutOf10 și este disponibil gratuit în Google Play, singurul lucru necesar fiind ca smartphone-ul vostru să ruleze minim Android 4.0.3.

Am aflat despre existența acestei aplicații odată cu apariția unor presupuse fotografii pentru un model Xiaomi Mi Mix 2s despre care nu existau deloc detalii până în acest moment. La prima vedere părea că imaginile sunt destul de credibile, dar zona de comentarii de pe SlashLeaks.com ne-a convins că materialele sunt unele editate în Photoshop și că în ecuație apare și aplicația mai sus menționată.

Xiaomi Mi Mix 2s

Vedem încă o dată cât de ușor se pot crea zvonuri și scăpări de genul, pentru produse ce nu există și nu vor exista vreodată. Dacă vreți să încercați aplicația o găsiți aici și ar fi ideal ca telefonul vostru să aibă un ecran AMOLED pentru a vă "bucura" de decupajul a la iPhone X!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×