OnePlus 5T este dezvăluit în totalitate cu doar câteva zile înainte de lansare; un unboxing este publicat timpuriu

3.616 ori
<b>OnePlus 5T este dezvăluit în totalitate cu doar câteva zile înainte de lansare; un unboxing este publicat timpuriu</b>Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, OnePlus 5T este dezvăluit în totalitate de către publicația germană ZDNet.de care a dat din greșeală pe butonul de publicare a articolului aferent. Deși pagina cu pricina a fost ștearsă, au rămas

Se pare că marele debut al lui OnePlus 5T nu va fi atât de uimitor precum ne dezvăluia compania chineză, asta pentru că toate detaliile referitoare la acest produs ies astăzi la iveală. Informațiile complete despre OP5T ne sunt puse la îndemână ca urmare a unui unboxing publicat timpuriu aparent. Vine din partea publicației ZDnet.de și aflăm că postarea cu pricina a fost ștearsă între timp, o explicație fiind oferită aici.

OnePlus 5T

Totuși, fotografiile din cadrul articolului au rămas în spate și putem vedea astăzi un unboxing pe bază de imagini și remarca design-ul noului flagship chinez. Așa cum ne așteptam, este un model aproape identic lui Oppo R11s la nivel de look, sosind cu o carcasă metalică, scanner de amprente în spate și display 18:9 de 6 inch.

Pe lista de dotări mai este menționată bateria de 3300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, procesorul Qualcomm Snapdragon 835 și variantele cu 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 128 GB stocare flash. Telefonul va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat din fabrică și aflăm că vânzările încep din data de 21 noiembrie atât pentru clienții din America de Nord, cât și pentru clienții europeni.

Singurul detaliu ce mai trebuie dezvăluit este prețul de comercializare pe care îl aflăm pe 16 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×