Noutăți la resigilate pe iHunt.ro! Toate prețurile sunt sub 499 lei!

8.916 ori
<b>Noutăți la resigilate pe iHunt.ro! Toate prețurile sunt sub 499 lei!</b>iHunt.ro are de astăzi noutăți în categoria de smartphone-uri resigilate, telefoane care sosesc la pachet cu garanție pe 24 luni fix ca un smartphone cumpărat de nou. Partea ce contează este prețul mult mai mic decât în mod normal, sumele în cazul de

În urmă cu doar câteva momente cei de la iHunt.ro au făcut o actualizare stocului de telefoane resigilate și la prima vedere se pare că avem în fața noastră oferte foarte atractive. Cel mai important detaliu de menționat este că prețul acestor terminale nu este mai mare de 500 lei, o sumă pentru care vă puteți achiziționa un smartphone foarte interesant, oferta fiind reprezentată atât de modele compacte, cât și de phablet-uri.

iHunt

Multe dintre telefoanele de aici impresionează plăcut la capitolul design și pe majoritatea găsim și scanner de amprente, o dotare ce este cu siguranță apreciată mai ales în cazul telefoanelor cu așa preț. Există și variante de smartphone-uri rugged cu certificare pentru rezistență la apă și praf. 

  • iHunt One Love - 499 lei
  • UMI Rome X - 299 lei
  • Bluboo Dual - 499 lei

Mai sus aveți o listă cu 3 dintre smartphone-urile resigilitate care nouă ne-au atras atenția și aflați că toate aceste modele vin însoțite de un certificat de garanție pe 2 ani. Puteți consulta întreaga listă de telefoane resigiltate de pe iHunt.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×