Flagship-ul LG G6 pierde serios din preț; acum la doar 2.627 lei în oferta QuickMobile!

2.796 ori
<b>Flagship-ul LG G6 pierde serios din preț; acum la doar 2.627 lei în oferta QuickMobile!</b>Deși a fost lansat înaintea flagship-ului Samsung Galaxy S8, se pare că LG G6 nu prea ține pasul pe piață și popularitatea scăzută afectează serios vânzările. Tocmai de aceea în ultima vreme prețul acestui smartphone a scăzut serios, fiind găsit acum

În ciuda faptului că s-a lansat înaintea lui Samsung Galaxy S8 pe piață, se pare că LG G6 nu reușește să țină pasul cu flagship-ul rivalilor sud-coreeni, cel puțin la capitolul popularitate. Vânzările slabe contribuie la o scădere serioasă a prețului, după cum ni se dezvăluie și în afară unde în SUA telefonul este oferit alături de ceasul LG Watch Style pentru suma de doar 600 dolari, dar și pe plan local unde produsul pierde serios din suma de comercializare.

LG G6

Cei de la QuickMobile listează în această perioadă terminalul pentru suma de doar 2.627 lei, preț deloc rău pentru un smartphone premium precum LG G6. Dotările vă sunt deja cunoscute și știți că sud-coreenii au decis lansarea mai rapidă a terminalului cu procesor Snapdragon 821 în loc să aștepte stocul de chipset-uri Snapdragon 835.

Poate că aceasta a fost decizia care iată contribuie la scăderi serioase de preț și nu ar fi exclus ca până la final de an să îl vedem listat la prețuri de chiar 2.000 lei. Camera duală, design-ul arătos și premium, dar și display-ul generos cu muchii foarte înguste sunt printre punctele forte ale lui LG G6. Îl puteți cumpăra de aici la suma mai sus menționată!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×