O presupusă carcasă destinată lui Xiaomi Mi 6 este fotografiată; vedem un decupaj pentru cameră duală

709 ori
<b>O presupusă carcasă destinată lui Xiaomi Mi 6 este fotografiată; vedem un decupaj pentru cameră duală</b>Un flagship foarte așteptat de către public este și Xiaomi Mi 6, telefon care ar urma să fie dezvăluit pe data de 11 aprilie, asta dacă dăm crezare zvonurilor din ultima vreme. S-a vehiculat și faptul că handset-ul va adopta o cameră foto duală, dotare ce

Se pare că în ultima vreme și numărul de leak-uri asociate flagship-ului Xiaomi Mi 6 a crescut, un telefon care ar urma să fie disponibil la vânzare și într-o versiune cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare flash. S-a adus în discuție și posibilitatea ca handset-ul să adopte o cameră duală, dotare care a fost reprezentată chiar de curând prin intermediul unei randări nu tocmai realiste ce-i drept.

Xiaomi Mi 6

Totuși, astăzi sosesc alte materiale ce par a confirma această dotare și anume o serie de fotografii cu o presupusă carcasă dedicată terminalului. Vedem decupajul pentru camera duală de pe spate și descoperim că diagonala ecranului ar putea fi de 5.1 - 5.2 inch și asta pe baza comparației acestui accesoriu cu Samsung Galaxy S6.

Xiaomi Mi 6

Publicația chineză ce a postat aceste fotografii ne mai dezvăluie și faptul că va exista și o variantă Xiaomi Mi 6 Plus echipată cu display de 5.7 inch, 64 GB de stocare și procesor Qualcomm Snapdragon 835. Vom avea Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică, iar prețul pentru versiunea standard ar urma să fie cuprins în intervalul 290 - 360 dolari. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×