Nu am putut măsura la ce procent de încărcare ajunge Huawei Mate 20 Pro într-o oră

5.210 ori
<b>Nu am putut măsura la ce procent de încărcare ajunge Huawei Mate 20 Pro într-o oră</b>Dacă ne urmăriţi constant, probabil ştiţi că recenziile noastre nu se rezumă la păreri de chibiţ sau verdicte imediat după unboxing în baza comunicatelor de presă, sau mai rău, citind doar specificaţiile terminalului. Suntem în domeniu din 2006 şi ştim..

Huawei Mate 20 Pro este testat în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

Dacă ne urmăriţi constant, probabil ştiţi că recenziile noastre nu se rezumă la păreri de chibiţ sau verdicte imediat după unboxing în baza comunicatelor de presă, sau mai rău, citind doar specificaţiile terminalului. Suntem în domeniu din 2006 şi ştim cum trebuie testat un telefon.

Evident avem şi o bază de date amplă, cu tot soiul de clasamente şi grafice, iar unul dintre acestea este cel de durată de încărcare a bateriei. În această bază de date, avem în momentul actual nu mai puţin de 251 de telefoane testate, ceea ce înseamnă aproximativ 27.610 de minute (460 ore și 40 de minute) de atenţie îndreptate spre telefoane (urmărim şi rezultatele parţiale de încărcare).

Unde vreau de fapt să ajung cu această scurtă introducere? Ei bine, anul acesta am avut o doborâre de record atunci când ASUS Zenfone 5z a întrecut Samsung Galaxy S6 Edge+ privind recordul său de 1h 5m din 2015, "taiwanezul" suflându-i primul loc cu doar 2 minute (nereuşind însă să treacă sub bariera de o oră).

Vestea cea mare e că recordul a fost doborât din nou, iar de data aceasta avem o premieră absolută, Huawei Mate 20 Pro fiind primul telefon la Mobilissimo.ro care coboară la sub o oră când vine vorba de încărcare a telefonul la 100%.

Mate 20 Pro rezolvă încărcarea bateriei în fix 53 de minute

Mate 20 Pro rezolvă încărcarea bateriei în fix 53 de minute, deci testul "la câte procente ajunge încărcarea într-o oră", nu a mai putut fi făcut.

E o performanţă excelentă, completată şi de rezultatele parţiale deosebite în care acelaşi telefon ne duce la 13% în 5 minute, 38% în 15 minute75% în 30 minute şi 99 în 50 de minute. Următoarea barieră logică este cea de 30 de minute, rămâne doar să urmărim și vedem de cine şi când va fi aceasta doborâtă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×