Camera lui Huawei Mate 20 Pro detaliată, data disponibilității și o surpriză!

2.769 ori
<b>Camera lui Huawei Mate 20 Pro detaliată, data disponibilității și o surpriză!</b>Suntem la doar câteva zile distanţă de debutul lui Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro de pe 16 octombrie şi pe ultima sută de metri aflăm câteva detalii în plus despre aceste telefoane. Se pare că Mate 20 Pro va avea o variantă de bază cu 6 GB RAM şi..

Suntem la doar câteva zile distanţă de debutul lui Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro de pe 16 octombrie şi pe ultima sută de metri aflăm câteva detalii în plus despre aceste telefoane. Se pare că Mate 20 Pro va avea o variantă de bază cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, pornind de la 999 de euro. Alte detalii găsiţi mai jos.

Până acum preţurile telefoanelor noi au scăpat în Elveţia şi Polonia, iar acum Roland Quandt, unul dintre cei mai respectaţi zvonaci are detalii extra. Aflăm că modelele Mate 20 se vor încărca de la zero la 70% în doar 30 de minute şi că precomenzile terminalelor încep imediat după prezentarea de pe 16 octombrie. Vânzările în magazine vor începe pe 5 noiembrie aparent.

Remarcăm şi o ciudăţenie şi anume decizia Huawei de a trece la un nou format de stocare externă. Iată și surpriza! Dacă P20 Pro nu avea slot microSD, ei bine Mate 20 Pro nu avea nici el acest tip de slot, dar va veni cu suport pentru cardurile "NanoSD". Sunt carduri de memorie la mărimea unui nano SIM, conform sursei. Capacităţile sunt de până la 256 GB şi vitezele la fel de ridicate ca la microSD. Nu există alternative de la producători third party, deci Huawei mizează doar pe produse proprii.

Mate 20 Pro va veni cu o baterie de 4.200 mAh şi va avea şi suport pentru încărcare wireless foarte rapidă. Se discută şi despre Reverse Charging, pentru încărcarea căştilor folosind noile telefoane şi alimentarea fără fir. La bord găsim Android 9.0 Pie cu EMUI 9.0 aplicat peste, iar camera triplă din spate include un senzor de 40 de megapixeli cu deschidere F/1.8 şi tehnologie Light Fusion, pentru capturi mai arătoase şi bine iluminate. Combină 4 pixeli într-unul singur pentru creşterea calităţii imaginii.

Aceeaşi cameră triplă mai aduce şi un senzor de 20 de megapixeli cu deschidere F/2.2, cu obiectiv tele, folosit pentru zoom optic de până la 5X şi lucrând în tandem cu un senzor ultra wide de 8 megapixeli, cu deschidere F/2.4. Ni se promite şi realizarea de capturi ultra macro de la distanţe foarte mici (doar 2.5 cm). Evident vom avea şi funcţii AI ale camerei mulţumită, procesorului Kirin 980 şi NPU-ului său.

Există şi o funcţie Nightshot, pentru capturi low light mai reuşite. În acel mod software-ul va analiza imaginile în funcţie de anumite puncte de captură şi va realiza stabilizarea electronic. Aşteptăm detaliile finale şi suntem curioşi dacă mai putem fi surprinşi pe 16 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×