Xiaomi Black Shark Helo este primul smartphone cu 10 GB RAM din lume; Are sistem de iluminare RGB și ecran AMOLED

4.997 ori
<b>Xiaomi Black Shark Helo este primul smartphone cu 10 GB RAM din lume; Are sistem de iluminare RGB și ecran AMOLED</b>Fix precum se vehicula ieri seară, iată că succesorul smartphone-ului de gaming Xiaomi Black Shark se numește Black Shark Helo, asta pentru a atrage și publicul internațional. Telefonul marchează o premieră globală, fiind primul smartphone

Astăzi avem parte de o premieră mondială din partea celor de la Xiaomi și anume lansarea primului smartphone de pe piață cu 10 GB RAM la bord. Se numește Xiaomi Black Shark Helo și este succesorul originalului "rechin" din gamă și la prima vedere pare a fi un soi de facelift bine pus la punct. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt principalele sale dotări și totodată sumelele la care va fi comercializat!

Black SHark Helo

În primul rând vedem un design schimba comparativ cu prima generație, fiind acum ceva mai elegat decât predecesorul. Se renunță la cantitatea mare de policarbonat din spate și în schimb avem un panou acoperit în mare parte de sticlă. Și camera duală de aici își modifică poziția, fiind acum plasată central vertical alături de bliț LED și scanner de amprente.

Black SHark Helo

Greutatea de 190 grame rămâne identică cu cea a predecesorului, dar grosimea scade de la 9.3 mm la 8.7 mm. În zona frontală singura lipsă este cea a scanner-ului de amprente care se mută în spate și avem în continuare margini sus-jos generoase care găzduiesc difuzoare stereo. Procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 este la posturi și la fel și soluția grafică Adreno 630.

Xiaomi Black Shark Helo

Pe lista principalelor noutăți avem apariția unei versiuni cu 10 GB RAM și 256 GB de stocare, primul telefon din lume cu o asemenea cantitate de RAM pentru care multitasking-ul va fi floare la ureche. Avem acum parte și de ecran cutehnologie AMOLED (vs. IPS pe primul Black Shark), în vreme ce diagonala de 6 inch și rezoluția FHD+ rămâne neschimbată.

Xiaomi Black Shark Helo aduce și cameră frontală de 20 mpx, iar în spate o cameră duală de 12 + 20 mpx cu bliț LED, filmare 4K și zoom optic 2x. Bateria este o unitate de 4000 mAh care se va încărca rapid la 18W. Nu uităm nici de sistemul de iluminare RGB din spate și din părțile laterale care va crea un efect deosebit pe parcursul sesiunilor de gaming, plus că la pachet primiți și un controller.

De asemenea, important de menționat că telefonul include un nou sistem de răcire pe apă, unul dual care va disipa căldura. Noul smartphone de gaming Xiaomi se va vinde din data de 30 octombrie și aflați că pentru moment nu există un preț oficial pentru varianta de 10 GB RAM. Pentru celelalte două modele aveți prețurile mai jos:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 400 euro
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare - 440 euro
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×