Ofertele aniversare Orange continuă! Astăzi primim până la 100 euro reducere la achiziția de smarphone-uri selecționate cu abonament!

1.671 ori
<b>Ofertele aniversare Orange continuă! Astăzi primim până la 100 euro reducere la achiziția de smarphone-uri selecționate cu abonament!</b>Operatorul Orange România își continuă campania de oferte aniversare și astăzi pe data de 13 iunie vine cu reduceri de până la 100 euro pentru o serie de smartphone-uri selecționate. Beneficiați de reducere numai în cazul în care doriți achiziția cu

Așa cum v-am informat printr-un articol anterior, cu ocazia aniversării de 20 ani de la înființare, operatorul Orange România va oferi zilnic în perioada 6 - 25 iunie fel și fel de promoții speciale ce constă în reduceri la telefoane și accesorii, dublarea punctelor Thank You, dar și alte surprize. De asemenea, toți abonații și utilizatorii Orange prepaid primesc 20 GB trafic net gratuit pe lună timp de două luni!

Oferta aniversara Orange

Oferta de astăzi 13 iunie presupune reduceri de până la 100 euro la o serie de smartphone-uri selecționate de către operator, discount-uri ce se aplică doar în momentul încheierii unui nou contract, prelungirea celui existent sau modificarea actualului plan tarifar. Printre telefoanele listate aici se numără și iPhone 7 care în versiunea cu 32 GB de stocare costă 289 euro împreună cu abonamentul Orange ME 43 pe o perioadă de 2 ani.

Oferta aniversara Orange

Pe listă se mai află și modele precum iPhone 6s Plus, iPhone 6s, dar și phablet-ul Samsung Galaxy S8+, întreaga oferă fiind afișată mai jos. Pentru a profita de aceste oferte aniversare marca Orange verificați în fiecare zi pagina de aici unde vor fi afișate promoțiile zilnice! 

  • iPhone 7 (32 GB) - 289 eur + abonament Orange ME 43
  • iPhone 6s (32 GB) - 249 eur + abonament Orange ME 43
  • iPhone 6s Plus (32 GB) - 339 eur + abonament Orange ME 43
  • Samsung Galaxy S8+ - 449 eur + abonament Orange ME 43
  • LG K4 - 0 eur + abonament Orange ME 14
  • Orange Neva 80 - 55 eur + abonament Orange ME 11
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×