iPhone 8 îşi arată panoul din spate şi cel frontal, se pare că avem cu adevărat parte de "sandwich de sticlă"

4.643 ori
<b>iPhone 8 îşi arată panoul din spate şi cel frontal, se pare că avem cu adevărat parte de "sandwich de sticlă"</b>Bifăm încă un leak marca iPhone 8 astăzi, zi în care aruncăm o privire asupra unor imagini ce ne prezintă atât panoul frontal destinat telefonului, cât și pe cel spate unde se află decupajul pentru camera foto duală. Materialele de aici nu fac decât

Am văzut mai multe randări cu iPhone 8 decât am văzut meme-uri cu Nokia 3310 şi totuşi continuă să se îmbogăţească fluxul de astfel de imagini. Măcar azi descoperim fotografii reale cu panoul din spate al viitorului terminal flagship, plus panoul frontal.

Carcasa iPhone 8

Cel mai aşteptat smartphone al jumătăţii a doua din 2017 a făcut câţiva fani să strâmbe din nas când a apărut teoria scannerului de amprente plasat în spate. Din fericire panoul spate de aici pare să nu includă un decupaj de gen, oferind doar o zonă în care va fi inclusă camera duală şi atât. Se pare că iPhone 8 are cu adevărat sticlă în spate şi în faţă, iar între ele se află o ramă metalică.

Carcasa iPhone 8

A se remarca muchiile foarte înguste ale panoului frontal şi deşi totul arată bine aici, privim cu precauţie scăparea, pentru că ar putea fi un fals. Imaginile au apărut cu câteva ore în urmă pe Reddit, în secţiunea dedicată Apple. Sursa afirmă că a pus mâna pe componente de la un "prieten din industrie", care le-a obţinut de la producătorii chinezi.

iPhone 8 concept

Aceştia ar fi primit la rândul lor componentele săptămâna trecută. A doua fotografie este la rândul său interesantă, pentru că include carcasele lui iPhone 7s şi 7s Plus, telefoane cu care nu prea am luat contact prin scăpări sau zvonuri în ultima vreme. Sursa mai afirmă că aceste două modele vor avea suport pentru încărcare wireless, în ciuda zvonurilor contradictorii de până acum.

Au apărut şi informaţii ceva MAI POZITIVE cu privire la perioada de debut a noilor terminale. Astfel, dacă o bună perioadă de timp s-a insistat pe amânarea şi problemele de producţie care împing iPhone 8 spre octombrie sau noiembrie, acum s-a revenit la septembrie. Cu toate acestea cantităţile iniţiale de modele iPhone 8 vor fi mici. Şi iată mai sus şi randările adaptate la noile scăpări, cu menţiunea că zona aceea care pătrunde în ecran peste porţiunea superioară nu mi se pare inspirată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×