Aniversarea de 20 ani a operatorului Orange România aduce abonaților și utilizatorilor de cartele pre-plătite un bonus de 20 GB net/lună timp de 2 luni!

2.165 ori
<b>Aniversarea de 20 ani a operatorului Orange România aduce abonaților și utilizatorilor de cartele pre-plătite un bonus de 20 GB net/lună timp de 2 luni!</b>Acum fix 2 decenii la data de 6 iunie lua înființare pe plan local și compania Orange România, operator care de-a lungul anilor a venit cu noi și noi servicii pentru clienții săi. Pentru a marca această aniversare, compania telecom oferă

Cu ocazia aniversării de 20 ani de prezența pe piața din România, operatorul Orange decide să sărbătorească loialitatea celor peste 10 milioane de români prin oferirea unui bonus 20 GB pe lună timp de două luni atât abonaților, cât și celor care folosesc cartele prepaid. Data de 6 iunie reprezintă momentul în care acum două decenii compania deschidea comercial rețeaua mobilă către publicul român.

De-a lungul acestui timp, Orange a investit constat în calitatea serviciilor, în extinderea rețelei și în dezvoltarea de inovații care să răspundă nevoilor clienților. Orange a lansat în premieră în România serviciul MMS, tehnologia EDGE și cea HD Voice, iar în ultimii ani rețeaua 4G+. 

Aflați că bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice sau juridice, cât și utilizatorilor de cartele pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea. Pentru activare va trebui să vă logați în site-ul orange în secțiunea Contul meu Orange unde veți vedea și butonul dedicat pentru a primi bonusul de internet. Puteți face asta și din aplicația Android sau iOS, nu înainte de a descărca ultima versiune pe care o găsiți aici, respectiv aici

Acest bonus se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite. De asemenea, operatorul a pregătit în luna iunie și 20 zile cu oferte speciale disponibile în magazinul online- oferte ce constă în reduceri la accesorii și telefoane, bonusuri de puncte Orange Thank You, dar și alte surprize. 

Liudmila Climoc, CEO Orange România a ținut să menționeze următoarele: 

”În 20 de ani de prezență în România, am crescut alături de clienții noștri. Le-am ascultat nevoile și am inovat, astfel încât să răspundem așteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre și ne-am propus de fiecare dată să întrecem așteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulțumim și să răsplătim fidelitatea clienților noștri. Toate produsele și serviciile oferite clienților noștri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesioniști de a inova, astfel încât să oferim clienților acces la noi oportunități aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivității crescute și al unei rețele de încredere.” 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×