OnePlus 3: Design plăcut privirii, atingerii, tuturor simţurilor

1.793 ori
<b>OnePlus 3: Design plăcut privirii, atingerii, tuturor simţurilor</b>OnePlus 2 a fost masiv, butucănos şi avea o textură gen mocheta în spate. OnePlus 3 e din altă lume, propunând un design slim, metalic şi unibody, ce pare a împrumuta elemente de la HTC One M9 şi Huawei Mate S, doar că puse în practică mai bine

OnePlus 2 a fost masiv, butucănos şi avea o textură gen mocheta în spate. OnePlus 3 e din altă lume, propunând un design subțire, metalic şi unibody, ce pare a împrumuta elemente de la HTC One M9 şi Huawei Mate S, doar că puse în practică mai bine. OnePlus a reuşit să realizeze un design la care HTC doar aspiră de vreo 3 ani.

Zona frontală e cam generica şi aminteşte puţin de cea a unui Galaxy A (2016), doar că având un buton Home touch şi nu fizic. În această porţiune găsim şi un panou 2.5D de 5.5 inch arătos. OnePlus 3 e un telefon zvelt, cu talie de doar 7.3 mm, evoluţie clară faţă de cei 9.9 mm ai predecesorului. Cântăreşte doar 158 de grame, o performanţă, având în vedere că un iPhone 7 Plus cu aceeaşi talie cântăreşte cu 30 de grame mai mult.

OnePlus 2 trăgea în jos cantarul la 175 de grame. La primele utilizări acest telefon a părut puţin cam alunecos şi am avut des senzaţia că îl voi scăpa din mână, dar în cele din urmă m-am familiarizat cu el. Butoanele au feedback excelent şi fiind un dispozitiv lung, utilizarea cu o singură mână e improbabilă. Calitatea construcţiei e bună şi avem aici un telefon comod, premium şi elegant, aşa cum prea puţine companii din China ştiu să realizeze.

De remarcat şi butonul lateral Silent/Priority, cu 3 paşi de slide. Un design excelent şi fără reproş.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×