Turul Magazinelor #37: televizor smart, cochet si prea ieftin, lampa pro a lui Aladdin şi gadgeturi sport la reducere

1.586 ori
<b>Turul Magazinelor #37: televizor smart, cochet si prea ieftin, lampa pro a lui Aladdin şi gadgeturi sport la reducere</b>Cred că am luat-o razna. Mă frec la ochi şi nu îmi vine să cred. Tocmai am văzut cea mai scumpă lampa pentru videoproiector ever şi în acelaşi timp un mega supercalifragilistic televizor 4K Smart de la Samsung ce e muuuult prea ieftin. Pe lângă asta am..

Cred că am luat-o razna. Mă frec la ochi şi nu îmi vine să cred. Tocmai am văzut cea mai scumpă lampă pentru videoproiector ever şi în acelaşi timp un mega supercalifragilistic televizor 4K Smart de la Samsung ce e muuuult prea ieftin. Pe lângă asta am găsit şi ceva brăţări şi purtabile pentru sport în parc, pentru temerarii ce nu s-au săturat de maratonul din Bucureşti din weekendul trecut şi vor mai mult.

1. Lampă pentru videoproiector JVC DLA-M4000L, bulb RTF OSRAM

JVC DLA-M4000L, bulb RTF OSRAM

Noi râdeam de review-urile acelor televizoare cu preţ de automobil de pe eMAG.ro, neştiind că mai există un produs ce ar putea primi recenzii delicioase. E vorba despre o "Lampă pentru videoproiector JVC DLA-M4000L, bulb RTF OSRAM", zeul produselor scumpe din ultima vreme. O adevărată lampă a lui Aladdin, la faza pe proiectoare, gadgetul costă 74.665 lei, adică vreo 16.000 de euro! De altfel am căutat și nu am găsit modelul de proiector care ar putea găzdui o asemenea comoară.. poate mă ajutați!

Pret JVC DLA-M4000L

Practic, îţi poţi vinde garsoniera şi să cumperi proiector, care îţi va proiecta o viaţă în care nu stai sub pod. Singurul mod în care acest produs are sens e dacă e pentru un videoproiector pentru sălile de cinema. Dar chiar şi aşa, asemenea preţ?!

2. Televizor LED Samsung 101 cm (40") UE40KU6000, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi

Televizor LED Samsung 101 cm (40") UE40KU6000, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi

Şi dacă ne-am plâns în pumni pentru o lampă, avem măcar reversul medaliei, un televizor 4K mult prea ieftin. Eu asociam televizoarele smart, cu diagonala de 100+ cm şi 4K cu sume de o mie de euro. Se pare că m-am înşelat pentru că Samsung are un televizor LED de 101 cm, care e şi Ultra HD şi smart şi are şi WiFi, toate la preţul de 2039 lei, după o reducere de 18% prin evoMAG.ro.

Başca, vine şi cu o sticluţă de vin alb Jidvei Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra (ce nume tech!) şi un suport ţeapăn pentru perete. Evident suportul e pentru televizor, nu pentru licoarea lui Bachus. Televizorul cântăreşte 8.6 kg şi are 3 porturi HDMI, 2, porturi USB 2.0 şi consuma 92 W.

3. Companioane de fitness la GearBest.com

Zeblaze ZeBand BLE 4.0

Băieţii de la GearBest.com au în aceste zile câteva reduceri pentru brăţări de fitness şi cum weekendul trecut a adus un maraton la Bucureşti, dacă v-a plăcut alergarea e momentul să vă şi echipaţi cum trebuie. Un exemplu e Zeblaze ZeBand BLE 4.0, cu senzor de puls şi mod special de monitorizare a înotului. Costă 25.99 dolari.

A88+ Dynamic Heart Rate Blood Oxygen Monitor Smart Watch

Un pic mai masiv şi mai elegant este A88+ Dynamic Heart Rate Blood Oxygen Monitor Smart Watch, care costă 23 de dolari. El are un ecran OLED luminos, durata de standby de 5-7 zile şi poate măsura oxigenarea sângelui utilizatorului, dar şi pulsul.

STN-333

Avem şi căşti speciale sport, precum modelul STN-333, cu microfon şi tehnologie apt-X, la un şocant preţ de 5.97 dolari. Căştile vin cu anulare a zgomotului de fond , Bluetooth 4.1 şi până la 5 ore de convorbiri. Designul în formă de virgulă e cel puţin inedit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×